25a edició de la Festa Gastronòmica de la Coca de Llavaneres

Text: Redacció
68

El cap de setmana del 12 i 13 d’octubre hi haurà festa grossa a Llavaneres. El parc de Ca l’Alfaro serà l’escenari de la Festa Gastronòmica de la Coca de Llavaneres, que enguany celebra la 25a edició. És una trobada per conèixer i degustar un dels productes locals de més prestigi i reconeixement arreu de Catalunya. Aquestes postres tan delicioses i amb marca de garantia de qualitat s’elaboren amb pasta de full, ametlles, pinyons, vainilla i llimona.

El dissabte 12 d’octubre, d’11 a 22 hores, es podrà visitar la fira dedicada a la Coca de Llavaneres. Serà un espai obert on durant tot el dia els visitants podran degustar i comprar aquest producte. A més, hi haurà un taller infantil, música en directe i la tradicional exposició de bolets a càrrec de l’Agrupació Micològica Berguedana. A la tarda, es podrà gaudir de l’hora del conte amb el titella de la iaia del Maresme i d’una xocolatada popular.

La festa continuarà l’endemà, diumenge 13 d’octubre. De 10 a 19 hores, es podrà tornar a visitar la fira al parc de Ca l’Alfaro. A més, a les 11 h, es podrà participar d’una nova visita guiada per descobrir el patrimoni modernista de Llavaneres. Durant la jornada també s’hi tornarà a oferir el taller de cuina en anglès i hi haurà actuacions musicals diverses.

COMPARTIR