Miguel Bosé, Ainhoa Arteta i Antonio Orozco al festival ARTS d’Estiu de Pineda

Text: Redacció
648

Pineda de Mar serà l’escenari de la sisena edició d’ARTS d’Estiu Costa Barcelona. El festival, que se celebrarà entre el 15 de juliol i el 26 d’agost, aposta un any més per una acurada selecció artística que comptarà amb destacats exponents de l’escena musical actual.

Precisament, la sisena edició del festival comptarà amb l’actuació de Miguel Bosé, que presentarà el seu últim treball ‘Amo’, un àlbum que testimonia els interessos de l’artista al llarg de la seva vida. El sempre versàtil Bosé també repassarà els clàssics del seu repertori (5 d’agost).

Ainhoa Arteta, soprano amb gran projecció internacional, farà un recital acompanyada del prestigiós pianista italià Marco Evangelisti. Arteta ha actuat als escenaris més importants del món, i ha estat guardonada amb els premis més reputats en música clàssica (29 de juliol).

Antonio Orozco, un dels artistes més brillants del panorama musical i un dels compositors més prolífics del pop espanyol, presentarà el seu vuitè treball d’estudi, ‘Destino’ (19 d’agost).

Niña Pastori presentarà ‘Ámame como soy’, el seu últim treball amb temes clàssics llatins i amb tres temes produïts per la cantaora gaditana. Un espectacle d’essència flamenca que també inclourà els seus grans èxits (12 d’agost).

Sopa de Cabra, la llegendària banda de rock català, torna als escenaris. L’esperat retorn arriba amb un nou àlbum, ‘Cercles’, i una gira de deu concerts. El directe a ARTS d’Estiu Costa Barcelona serà l’únic concert que la banda farà al Maresme (15 de juliol).

Manel presentarà el seu quart àlbum, l’esperat ‘Jo competeixo’, onze temes que redefineixen amb matisos electrònics el característic so de la banda. Una inflexió cap al pop contemporani (15 d’agost).

A part de les actuacions musicals, ARTS d’Estiu Costa Barcelona inclou a la seva programació un espectacle de màgia i un monòleg d’humor. Mag Lari, l’artista renovador de la màgia moderna i Premi Nacional de Màgia Còmica, presentarà ‘Lari Poppins’, un espectacle per a tota la família que reivindica l’essència de la màgia (22 de juliol). El toc d’humor el posarà Piedrahita. El mediàtic monologuista presentarà ‘Stand Up Comedy’, un recull dels seus millors textos en clau humorística sobre el fet quotidià, un humor que sovint ratlla el surrealisme (26 d’agost).

COMPARTIR