El Castell Jalpí d’Arenys de Munt, nova seu del Festival de Santa Florentina

Text: Redacció
1141

L’Associació Cultural Santa Florentina, SERHS i l’Ajuntament d’Arenys de Munt, han arribat a un acord perquè el Festival de Santa Florentina se celebri al Castell Jalpí. El conveni, signat a tres bandes i amb una vigència de tres anys, permetrà que Arenys de Munt i el Castell Jalpí acullin per primer cop un festival plenament consolidat i arrelat a la comarca.

El Festival de Santa Florentina, que enguany arriba a la 18ena edició, comptarà amb una programació de deu concerts entre el 24 de juliol i el 20 d’agost, tots ells al Castell Jalpí.

Amb un aforament de 500 persones per concert, els dos primers se celebraran a les 8 del vespre coincidint en diumenge, mentre que la resta tindran lloc a les 10 de la nit. L’obertura de portes s’efectuarà dues hores abans dels concerts per tal d’oferir, per part de l’amfitrió Arcs Càtering del Grup SERHS, una selecció de càtering al públic assistent.

Per a Carlos Hartmann, president de l’Associació Cultural Santa Florentina i promotor dels concerts, “aquest canvi d’emplaçament suposa un nou impuls en un entorn privilegiat, per un Festival molt consolidat”. Així mateix, segons Hartmann, “l’acord a tres anys permet donar una continuïtat i estabilitat a una iniciativa iniciada fa 18 anys”.

COMPARTIR