Festival Bouquet d’Alella

Text: Redacció
601

Emmarcat dins del Festival d’Estiu d’Alella, el Festival Bouquet d’Alella és una manera diferent i estimulant d’aproximar-se a la cultura del vi. Una experiència on el vi, la música i la gastronomia van de la mà. Un espai natural privilegiat, una finca carregada d’història i tot el pes de la tradició familiar. Vins d’agricultura ecològica, elaborats sota rigorosos criteris de qualitat. Música d’arrel, propostes exquisides, artistes singulars de casa nostra i cuina de proximitat. Fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament d’Alella, el celler Bouquet d’Alella i Brubaker, el festival tindrà lloc el 9 de juliol a la pròpia masia Can Boquet. Un entorn de somni on el maridatge de música i vi esdevé la més dolça de les emocions. Benvinguts a la DO Alella.

PROGRAMACIÓ. Proposen una vetllada irrepetible entre vinyes. Un espectacle de tarda per als més petits i, ja al vespre, un doble concert: dues delícies sonores ideals per a maridar amb els vins Bouquet d’Alella i la seva oferta gastronòmica.

1. OSSET MEU & THE SOUNDBOX amb Bruc Brothers Company
Dissabte 9 de juliol a les 18h
Tot jugant i cantant, els protagonistes d’aquest conte es fan amics d’un osset. Serà l’inici d’una gran amistat, però sobretot el punt de partida des del qual exploraran el món. I, és clar, explorar el món implicarà la descoberta de moltíssims sons i llenguatges nous. Un espectacle interactiu i una experiència sensitiva i auditiva elaborada a partir de tarimes vibratòries, aparells electrònics i múltiples instruments musicals. Orientat a primera infància, de 0 a 5 anys.

2. MARIA RODÉS + LU ROIS
Dissabte 9 de juliol a les 22h
Lu Rois. La fragilitat d’un piano i una veu de seda que marca la diferència. Lu Rois ve de Sabadell i ha sorprès a propis i estranys amb un repertori d’extrema delicadesa. Les seves cançons pop de perfil atemporal sonen a sessió de diumenge a la tarda en un cinema dels d’abans, a la sensibilitat a flor de pell de qui sap dir molt amb ben poc. “Camí del far” va ser la seva carta de presentació, el reclam amb què va guanyar-se per primer cop els cors de crítica i públic. Ara ens presenta l’EP “Cau de Lluna”, un avançament del que serà el seu segon disc i un nou pas cap a la consolidació. La gran revelació d’aquesta temporada.

Maria Rodés. Atmosferes de somni, una veu que no admet comparacions i una instrumentació tan austera com serena. És amb aquests ingredients com Maria Rodés ha esdevingut una de les artistes més valentes i inclassificables del panorama musical català. Primer va definir un dels discursos més únics i personals del pop d’autor en aquesta banda dels Pirineus. Després va donar la volta a un gènere a priori tan distant com és la copla fins al punt d’haver-se’l fet seu. I aquest estiu l’escoltarem en la seva plenitud. Cordes de seda, dolços murmuris i un repertori que canta a la vida, a la mort i a la passió.

L’ESPAI. El Celler Bouquet d’Alella està ubicat a l’interior de la preciosa masia de Can Boquet, ja documentada el segle XIV, una finca que s’ha mantingut en mans de la mateixa família de forma ininterrompuda al llarg de més de cinc segles. Un espai d’elevat valor històric: la seu del celler, d’estil gòtic, està situada a tocar del nucli urbà d’Alella i envoltada de vinyes. La tradició de l’espai conviu amb els últims avenços tecnològics per tal d’aconseguir produccions limitades de vins d’agricultura ecològica, de qualitat i amb molta personalitat.

FESTIVAL GASTRONÒMIC. Un any més es vol refermar l’aposta pel producte local i autòcton i, a la vegada, el compromís amb la qualitat, la tradició, la proximitat i la innovació. Juntament amb el restaurant El Nou Antigó, proposen una oferta gastronòmica d’arrel tradicional, amb vocació contemporània i íntimament arrelada a l’entorn. Receptes elaborades sense pressa i amb tota la passió del món. A partir de les 17h tindran berenar per als menuts. I a partir de les 20h, a més de conèixer els vins del territori, abans i després dels espectacles es podrà sopar sota els estels i amb les vinyes com a marc de fons.

COMPARTIR