Arriba el Vi+ amb 80 propostes d’enoturisme

Text: Redacció
846

Una oferta amb més de 80 propostes per a tots els gustos que es desenvoluparan al llarg del mes d’octubre conformen el programa del Vi+. Els actes es faran a la majoria dels 23 municipis adherits al Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella: des de Badalona i Martorelles, al sud, fins a Llinars del Vallès i Sant Pol de Mar, al nord.

El programa és el resultat i el millor aparador de la inventiva i el compromís dels agents públics i privats que formen part de la Ruta del Vi de la DO Alella, amb el territori i els seus productes autòctons.

El contingut del Vi+ combina activitats puntuals amb d’altres de llarga durada, com ara: presentacions de vins i visites a cellers; tastos dirigits; menús i tallers gastronòmics; jornades de debat; propostes de música, teatre, literatura i poesia maridades amb vi; esdeveniments esportius; rutes patrimonials i sortides guiades a la natura; packs d’hotel, wellness i vinoteràpia.

La presentació del Vi+ tindrà lloc el dia 29 de setembre al Palau Robert de Barcelona, amb una xerrada a càrrec de la xef Carme Ruscalleda i una degustació dels vins de la DO Alella.

El 14 d’octubre se celebrarà al Centre de Convencions i Negocis de Badalona (BCIN) una jornada sobre enoturisme i comunicació a les xarxes socials.

El Vi+ és una iniciativa del Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, amb la col·laboració dels ajuntaments consorciats, el Consell Regulador de la DO Alella, així com els comerços i empreses del Club de Producte de la Ruta del Vi de la DO Alella.

L’esdeveniment compta també amb la participació del Parc de la Serralada Litoral i el suport dels segells turístics de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, el Maresme i del Vallès Oriental.

Podeu consultar les propostes en el seu programa d’actes.

COMPARTIR