Una nova forma de viure quan ens fem grans i necessitem que ens cuidin

Residència a casa.  http://residencia.casa
723

Tothom, si tot ha anat bé, arribarem a un moment on serem dependents, això que en principi hauria de ser un èxit de vida, es converteix en la majoria dels casos en un problema, on es troben implicats tant els nostres grans, com la família i l’entorn. Llavors ha arribat el moment de fer alguna cosa per donar solució a aquesta situació. Les preguntes són moltes, i les solucions són complexes, perquè estan carregades de sentiments, responsabilitats, records i de totes aquelles coses que el pas de la vida ens ha fet acomodar.

Per als nostres grans, està clar que tampoc és un moment fàcil segons el seu grau de consciència, però tant els metges especialitzats com els psicòlegs, coincideixen en el fet que hi ha solucions que faran que la vida d’aquells que necessiten atenció i cura sigui més fàcil, tranquil·la i feliç.

Un dels fets que provoca més estrès i problemes, és la decisió de fer-los marxar de casa. Això comporta un canvi d’entorn de seguretat i de zona de confort, que encara que a vegades és la solució més encertada, no és l’única.

Una de les solucions  és que els nostres familiars no s’hagin de moure del seu entorn habitual, fent de la seva pròpia llar, el millor lloc per continuar la vida, això si, atesos per un equip professional que els cuidi i els respecti.

Aquesta solució que té una sèrie d’avantatges, sobretot en una edat avançada, i evita els moments més estressants, ja que ni l’entorn, ni els records, ni la situació canvia, només un es troba cuidat a casa seva. Això facilita les coses tant a la persona en qüestió, com als seus familiars i entorn. A més a més, les despeses que ocasiona aquest servei, no tenen per què ser més altes, en la majoria dels casos, la situació és més tranquil·litzadora i ens fa més feliços a tots, ni la família ni l’avi ni l’entorn haurem de deixar de fer el que fem habitualment, sense haver de patir per la contractació laboral del servei, ja que és la mateixa empresa qui es pot encarregar de tot, sent la responsable de la part laboral del seus assistents i de la seva gestió.

Una opció que veurem habitualment en un present i un futur.

 

COMPARTIR