Nova temporada del cicle escènic ‘Fet a Mataró’

Text: Redacció
591

Can Gassol acollirà fins al 20 de desembre 5 propostes que combinen nombrosos estils escènics.

De la nova temporada del cicle ‘Fet a Mataró’ en destaca la programació de dos espectacles. Un és el que va obrir el cicle a principis d’octubre It’s All About The Ggggrrrrrrrrrrrr, una obra sobre l’agressivitat, la ràbia, la guerra, la postveritat de la política i l’autoparòdia del poder masculí dirigida per Max Grosse Majench. L’altre és Litus, la nova producció de la Sala Cabanyes, dirigida per Pere Vázquez. És una comèdia agredolça que parla de l’amistat, la mort i l’amor i es podrà veure els dies 1, 2, 3, 8, 9 i 10 de novembre.

Els altres tres espectacles del cicle seran assajos oberts. L’11 d’octubre va ser el torn de Pauuuuuu, una coproduccció entre quatre companyies de titelles: La Mar de Marionetas de Madrid, Teatro de Carmen de Murcia, Teatre Buffo de València i Binixiflat de Catalunya.

Joan Català, un especialista en espectacles interdisciplinars, provarà el proper 30 de novembre amb el públic com respira el seu nou projecte 5.100 m/s, que per primera vegada no farà sol. Circ, música, dansa i gest en un laboratori de creació que imagina els espais escènics com a éssers vius.

El ‘Fet a Mataró’ es clourà el 20 de desembre amb Ahir dels Animal Religion, una companyia que  treballa per innovar el circ i buscant-hi mitjans d’expressió nous.

COMPARTIR