Campanya de dinamització comercial de Vilassar Comerç per Nadal

651

Des de Vilassar Comerç, entitat de Vilassar de Mar, ja ho tenen tot a punt per a les festes nadalenques. I amb l’objectiu de promocionar el comerç local del municipi, impulsen un seguit d’actuacions.

Revista “El Nadal de Vilassar Comerç”. A partir del 10 de desembre, es repartiran 9.000 exemplars d’una revista pensada per informar al ciutadà de totes les activitats que organitzen.

Ruta de pesebres I diorames. Junt amb l’Associació de Pessebristes de Vilassar de Mar, es distribuiran 30 diorames als socis de Vilassar Comerç per tal de col·locar-los a l’aparador del seu establiment.

Trenet de nadal. El trenet tornarà a visitar Vilassar de Mar del 14 de desembre fins al dia 5 de gener. El lloc de sortida serà al Veral de l’Ocata de 10.30 a 13.30 h. i de 17.30 a 20 h. Els tiquets  per pujar-hi són cortesia dels comerços associats pels seus clients.

Sorteig de 1.000€. Amb tres premis de 500, 300 i 200 € respectivament, en talonaris xecs-compra per gastar a establiments associats.

Campanya de recollida de joguines. Vilassar Comerç aquest any torna a col·laborar amb La Creu Roja per la Campanya de recollida de Joguines. S’ubicaran a diferents punts del poble les caixes de cartó amb la Campanya de Nadal, on la gent dipositarà els regals que es vulguin donar. Es tractaria de joguines educatives noves, que aniran destinades a les famílies necessitades de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar, que assigna l’Assemblea de la Creu Roja, conjuntament amb Serveis Socials.

Fira de Nadal. Els dies 14 i 15 de desembre  de 10 a 21 h a la Plaça de l’Ajuntament i Carrer Sant Jaume. Botigues de Vilassar de Mar, artesans i animacions, es donaran cita per fer-vos gaudir d’aquest Nadal i ajudar als Reis Mags, el Pare Noel i el Tió.

Un matí nadalenc. Vine a gaudir del Nadal. El 22 de desembre a la plaça de l’Església: Nadales de la coral Englantina(11.45 h), Mags itinerants (de 12.30 a 14 h). A la Plaça Picasso: Ball a càrrec de Soul Train Dance (12 h.),Nadales de la coral Englantina (13 h.), venda d’artesanies nadalenques (de 12 a 14 h). Al Veral de l’Ocatade 12 a 14 h:Pistes de Scalextrix, Patge Reial, Manualitats nadalenques, Mags itinerants.

 

COMPARTIR