La 32a edició del MUSICAB s’adapta a la nova realitat

Text: Redacció
523

L’Ajuntament de Cabrils fa oficial la celebració de la 32a edició del MUSICAB en les dates previstes del 17, 18 i 19 de juliol, mantenint intacte l’esperit del festival amb una sèrie de concerts de petit format per a tots els públics, oferta gastronòmica i visites guiades al patrimoni local en grups reduïts.

Amb l’objectiu de garantir les mesures de prevenció, l’edició d’enguany es trasllada a una ubicació alternativa, el recinte de l’Escola L’Olivera, un espai que permet l’accés a una xifra de públic inferior a les 400 persones en condicions segures i confortables tant pels assistents com pels artistes i treballadors.

Es comptarà amb dos escenaris i cadires disposades amb la distància de seguretat mínima on tindran lloc totes les actuacions: dues en horari matinal, dues més en horari de tarda i quatre en horari nocturn. Un equip humà de personal qualificat es farà càrrec de les tasques de neteja i de l’atenció al públic.

L’oferta artística d’enguany és, un cop més, variada i molt estimulant: l’espectacle Regálame esta noche de Mayte Martín, on la cantaora presenta un repertori de boleros amb una proposta íntima i elegant, el doble cartell amb Cala Vento i Núria Graham, rock enèrgic i folk-pop sofisticat a càrrec de dos dels noms més en forma de l’escena catalana, la maresmenca Meritxell Neddermann presentant el seu esperat debut discogràfic, els mallorquins Papa Topo amb les seves divertides i melòdiques cançons pop per a tota la família, l’espectacle infantil de la popular Dàmaris Gelabert, i les propostes multi-culturals i mestisses del septet femení Las Karamba i del colombià Elkin Robinson.

PROGRAMACIÓ MUSICAB 2020
 
Las Karamba. Divendres 17 a les 22 h. Fusió del son cubà, el chachachá, la salsa i la timba amb el rap i la música urbana.
Papa Topo. Dissabte 18 a les 11 h. Concert familiar. El grup ha creat grans melodies i hits sense parar.
Meritxell Neddermann. Dissabte 18 a les 19h. Presenta el seu disc In the Backyard of the Castle.
Cala Vento + Nuria Graham. Dissabte 18 de juliol. La cantautora presenta Marjorie, un disc a mig camí entre el soft-rock  i el soul líquid.
Dàmaris Gelabert. Diumenge 19 a les 11 h. Concert familiar.
Elkin Robinson. Diumenge 19 a les 19 h. Ritmes afrocaribenys com el calypso, el mentó i el zouk.
Mayte Martín. Diumenge 19 a les 22 h Presenta Regálame esta noche: boleros y otras canciones de amor…grans i antics boleros clàssics.
COMPARTIR