Restaurants compromesos amb la sostenibilitat

Text: Redacció
830

El Maresme compta actualment amb 7 restaurants vinculats al Compromís per la sostenibilitat turística Biosphere. En una sèrie d’entrevistes publicades al web del Consorci de Turisme, els seus propietaris i impulsors expliquen com han viscut els difícils moments de la pandèmia, la seva visió de compromís amb el turisme sostenible i l’experiència gastronòmica que caracteritza la seva trajectòria.

Durant el mes d’agost, el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme publicarà la sèrie d’entrevistes realitzades exclusivament amb els 7 restaurants de la comarca que estan vinculats al Compromís per la sostenibilitat turística Biosphere, ja sigui distingits o en tràmit. En concret,  per ordre de publicació, es tracta de L’Escora (Pineda de Mar) i Lasal del Varador (Mataró), ja amb el distintiu i treballant per la renovació; i El Nou-Cents (Mataró), Saborós (Premià de Mar), El Peix Grillat (Calella), Banys Tarridas (Sant Pol de Mar) i Tresmacarrons (El Masnou), en tràmit d’aconseguir la distinció enguany per primera vegada.

En les entrevistes, els propietaris i impulsors d’aquests negocis desvetllen com han viscut aquests mesos d’aturada forçada de les seves activitats, a causa de la crisi del coronavirus i el greu impacte en el sector; quins canvis han hagut de fer en el seu dia a dia per la situació d’emergència i el seu compromís amb la sostenibilitat turística. D’altra banda, més en clau culinària, també expliquen quina és la proposta gastronòmica del seu establiment, aprofundeixen en els productes de la terra del Maresme i desvetllen cadascun un secret aplicable a la cuina.

Llegeix les entrevistes al web del Consorci: https://www.costadebarcelonamaresme.cat/ca/gastronomia/gastronomia-sostenible

COMPARTIR