La Massa de Vilassar de Dalt presenta nova temporada

Text: Redacció
777
Imatge de l’obra ‘Alguns dies d’ahir’.

El Teatre La Massa de Vilassar de Dalt encara un dels reptes més importants de la seva història, que va començar a mitjans del segle XIX. Actualment segueix la seva programació amb un protocol estricte per la COVID-19 basada en la distància física, la mascareta i la neteja de mans, però també en les entrades i sortides esglaonades, guiades pel personal de la sala.

La història de La Massa remunta el 1880, quan es va constituir la Societat del Teatre de Vilassar i va confiar la construcció d’un edifici al valencià Rafael Guastavino. El resultat va ser l’obra més complexa de l’arquitecte a Catalunya, amb una planta circular combinada amb el rectangle de l’escenari, que des d’aquell moment ha acollit les funcions a la població. No obstant, l’edifici ha sigut restaurat i inaugurat de nou l’any 2002, però des d’aleshores la seva activitat ha sigut ininterrompuda, a excepció del 2020.

D’aquesta manera, el Teatre La Massa s’ha consolidat com a un dels centres neuràlgics de la cultura i l’art de la població. Hi ha passat actors, com també espectacles, reconeguts. Aquesta temporada és el torn de El silenci d’Hamelin, Cösmix, Alguns dies d’ahir i Una nit amb el Mag Lari.

Amb la programació de febrer a maig, La Massa aposta pel teatre familiar, amb descomptes pels més petits de la casa. El dia 20 de febrer es representarà El silenci d’Hamelín, guardonat amb el Premi FETEN 2018 a la millor proposta d’inclusió. Es tracta d’un espectacle amb la trama centrada a la popular història del Flautista d’Hamelín, però narrada des de la visió de dos germans, un d’ells sord.

A més a més, l’humor omplirà la sala del teatre amb Cösmix, el 10 d’abril. Amb ell, els més petits gaudiran de les aventures de dos viatgers infatigables, estranys i extravagants. Una màgia que es complementarà amb Una nit amb el Mag Lari, el 29 de maig, per alimentar la il·lusió del públic.

Finalment, Alguns dies d’ahir arribarà el 6 de març a l’escenari del Teatre la Massa per fer reviure els mesos de setembre i octubre del 2017 a través d’una família amb els seus dubtes, preguntes, anhels i patiments.

Pel que fa a la música, la Principal de la Bisbal presentarà l’espectacle Cançons de Mar i Muntanya, un homenatge a les havaneres, els cants de taverna i la sardana que tindrà lloc el 21 de febrer.

La compra de les entrades es pot fer anticipadament a través de la pàgina web del teatre o a taquilla, dues hores abans de l’espectacle.

 

COMPARTIR