Mataró participarà en la Mobile Week 2021

Text: Redacció
426

La tercera edició del Mobile Week, organitzat per Mobile World Capital Barcelona i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, es tradueix en una setmana dedicada a apropar la tecnologia a la ciutadania a través de diferents activitats gratuïtes que combinen el format presencial i digital. Se celebrarà del 21 al 27 de juny i del 5 a l’11 de juliol, depenent dels emplaçaments.

Hi participen divuit territoris catalans que centraran les seves activitats en tres temàtiques principals molts enfocades a cobrir les necessitats i inquietuds de la ciutadania: la protecció de la nostra privacitat i dades a Internet, les habilitats professionals digitals que està demanant el mercat i el paper que desenvolupa la tecnologia durant les crisis. En definitiva, tallers i xerrades per a impulsar l’empoderament i alfabetització digital dels seus ciutadans, plantejant diferents espais de reflexió i participació que permetran adquirir eines i coneixements per afrontar el nostre present digital més informats i capacitats.

La Mobile Week a Mataró s’inaugurarà el dia 5 de juliol i les activitats es realitzaran els dies 6, 7 i 8 del mateix mes. Les xerrades i tallers que es duran a terme seran un espai per a la reflexió i el diàleg sobre el paper de la tecnologia en els moments de crisi derivada de la pandèmia de Covid-19, així com sobre els canvis que tindran lloc en el mercat de treball i les habilitats professionals necessàries en la nova realitat.

 

COMPARTIR