El Parc de la Serralada Litoral programa 20 passejades guiades i 8 tallers

Text: Redacció
244

Un total de vint passejades guiades i vuit tallers. El Parc de la Serralada Litoral va iniciar al febrer el programa de Passejades guiades, que tenen com a objectiu ajudar a conèixer millor el patrimoni natural i cultural del Parc i gaudir del seu entorn.

Diverses activitats d’enguany, totes diürnes, són noves. Així, es podran descobrir monuments, monòlits i dolmens, litologia del Maresme, fonts minerals, l’agricultura vallesana, com afecta el canvi climàtic als boscos, la flora del Parc, espècies invasores, les aus migratòries, buscar bolets o fins i tot trobar el tió. Als tallers, entre d’altres, es podrà elaborar i utilitzar eines de la prehistòria, construir aparells meteorològics, fer un mural de tardor i una garlanda nadalenca.

Tots els itineraris, d’unes tres hores de durada, estan guiats per un expert coneixedor del territori que ajudarà els participants a interpretar, valorar i respectar els paisatges i a descobrir racons amagats del Parc i dels seus municipis.

També s’ofereixen vuit tallers adreçats a la divulgació i l’aprofundiment de temes relacionats amb el medi natural, per al millor coneixement d’aquest espai natural protegit. Es duran a terme en equipaments dels municipis consorciats.

Les places són limitades i per això cal fer la inscripció prèvia (fins divendres anterior a l’activitat a les 13 h) omplint el formulari que trobareu a https://nascorformacion.com/parc-serralada-litoral i fent el pagament per avançat. Si el temps no permet fer l’activitat en bones condicions, s’ajornarà a un altre dia a criteri de l’organització.

 

COMPARTIR