Els millor ajut per condicionar la llar

Text: Redacció
483

La llar és l’espai en el qual vivim i desenvolupem les nostres principals activitats. Aquell reducte en el que ens sentim més tranquils, ens relacionem amb la família i convidem els amics. Un espai que de manera permanent demana reformes i canvis, alguns els podem fer nosaltres mateixos, d’altres precisen indubtablement ajut professional.

Tot seguit, trobareu una selecció de diverses empreses de la comarca que us facilitaran aquesta tasca.

1VIVE LA MADERA


Argentona · T. 93 840 29 69 · www.vivelamadera.es
Vive la Madera aterra a Mataró de la mà del fabricant francès Piveteau Bois. L’oferta del seu catàleg s’allunya de la tradició i aposta per productes innovadors i contemporanis dissenyats i fets a França. Piscines, pèrgoles i tancaments de fusta són alguns dels elements que es poden trobar en el seu catàleg, amb més de cinc mil referències. A més, Vive la Madera respecta el medi ambient amb un tractament ecològic de la seva fusta, fet a partir de sals de coure, que li dona una gran durabilitat i així poden oferir una garantia de 20 anys. L’empresa, especialista en la matèria, ofereix un aconsellament tècnic i servei personalitzat. Tanmateix, té una alta disponibilitat de materials i un gran estoc que garanteixen la immediatesa en les feines.

2ESPUMES DOHER


Vilassar de Dalt · T. 93 753 76 53 · www.espumasdoher.eu
Amb anys d’experiència en el sector, Espumes Doher se centra en la fabricació, tall i comercialització d’espumes de poliuretà flexible. La tecnologia punta i els professionals experimentats al negoci permeten oferir un producte de qualitat per insonoritzar locals, bars i discoteques, entre d’altres. També ofereixen sacs de fibra buida siliconada i de flocs, picat d’espumes i farcits de triturats d’espuma que poden tenir múltiples usos com, per exemple, pel farcit dels coixins i els peluixos. Així mateix, també ofereixen un ampli ventall de matalassos: hospitalaris, de làtex, viscoelàstica i somiers elèctrics i fixes.
L’empresa aposta per l’R+D+I, és a dir, la recerca, el desenvolupament i la innovació, i sotmet els seus productes a controls de qualitat periòdics per oferir sempre el millor servei als clients.

3EUROMODUL. ARQUITECTURA DE LA CUINA


Alella · T. 93 555 83 97 · www.euromodul.es
Des d’un tirador d’alumini fins la porta més gran del moble columna formen part d’un conjunt de peces imprescindibles per a la cuina, cada una d’elles amb la mateixa importància que la següent. Per aquest motiu, la qualitat dels materials sempre ha estat junt amb el servei de muntatge i l’atenció personalitzada al client un dels pilars principals d’Euromodul. A cadascun dels projectes realitzats sempre s’han tingut en compte els abans anomenats requisits per poder considerar una feina ben feta, per això podem oferir amb tota confiança i seguretat els nostres serveis, comptant amb professionals amb més de 30 anys d’experiència, capaços de realitzar la seva cuina o trobar la solució més eficient als problemes més complicats. Per aquest motiu, els materials que fem servir sempre són de primera qualitat, ja que treballem amb els millors materials i ferratges. Convidem al públic a visitar la nostra exposició situada a Alella, on podrem ampliar la informació que es desitgi i plantejar-nos les seves necessitats.

4PINTURA ROMA


Sant Vicenç de Montalt · T. 617 177 256 · pintura_roma
Pintura Roma està especialitzada en la pintura decorativa i industrial, tant d’interior com exterior. S’inclouen treballs en pisos, locals, oficines, cases i també façanes. A més, també restauren i pinten mobles antics. El seu punt fort és el tracte amb els clients i les solucions i la rapidesa que caracteritza l’empresa.

5MOS IL·LUMINACIÓ


El Masnou · T. 93 540 33 47 · www.mosiluminacion.com
Mos Il·luminació és una empresa familiar que es dedica a la il·luminació des del 1970. Son especialistes amb il·luminació i material elèctric, distribueixen marques prestigioses de manera que proporcionen un gran catàleg de productes, domèstics, decoratius i industrials. Poden trobar productes com per exemple, cable elèctric, interruptors, aixetes, sanitaris, tota mena de il·luminació decorativa interior i exterior, llums industrials, lluminàries, tires led… un ampli ventall d’opcions complementat amb l’experiència, el tracte personalitzat, l’assessorament tècnic i un ràpid servei, que són marca de la casa.

6TENDALS LA SERRA


Premià de Mar · T. 93 751 62 02 · www.tendalslaserra.com
Som una empresa especialista en la gestió integral de fabricació i instal·lació de sistemes de protecció d’exterior i interior. Treballem tot tipus d’estructures i lones tècniques i oferim tot tipus de projectes i serveis per a una convivència més agradable. Oferim un servei personalitzat d’instal·lació, manteniment i reparació postvenda. També dissenyem de forma personalitzada, adaptant-nos als diferents espais i necessitats.

7ACCESSOS AUTOMÀTICS ILURO


Mataró · T. 93 755 10 11 · www.portesiluro.com
Portes Iluro és una empresa amb més de 30 anys d’experiència en la fabricació i instal·lació de portes i solucions d’accés automatitzat per a habitatges, locals, garatges i naus industrials. Dècades d’experiència ens avalen liderant el sector en serveis de fabricació, instal·lació i reparació de tot tipus de portes automàtiques, metàl·liques, així com sistemes d’automatització i comandaments a distància.

8SERVHIDRAGA


Premià de Mar · T. 93 752 37 43 · jordigelmal@gmail.com
Servhidraga és una empresa familiar especialitzada en la construcció de piscines i spas. Tenir cura d’una piscina és fonamental per mantenir l’aigua en bones condicions, tant a l’estiu com a l’hivern. Servhidraga ho fa senzill, posant a la vostra disposició un equip de professionals experts en construcció, manteniment i reparació de piscines. Unes feines supervisades i garantides d’un equip en contínua formació.

9PG PROJECTES


Mataró · T. 93 755 15 25 · www.pgprojectesgrup.com
PG Projectes és una solució integral a qualsevol necessitat de reforma, construcció o manteniment tant per particulars com per a empreses. Treballen amb una estructura professional equipada i preparada per fer front a tot allò en què se’ls planteja. Entre els seus serveis també destaquen la construcció d’habitatges eficients amb fusta i el manteniment de jardins per a comunitats i empreses.

COMPARTIR