El repte de posar la llar al dia

Text: Redacció
355

La llar és aquell espai en el qual ens sentim més còmodes i on desenvolupem les nostres principals activitats. És també el nostre reducte, on ens trobem més tranquils, ens relacionem amb la família i convidem els amics, un punt de trobada. Però alhora és un espai que de manera periòdica demana reformes i canvis, alguns els podem fer nosaltres mateixos, d’altres precisen ser fets amb ajut professional per arribar a bon port.

Tot seguit, trobareu una selecció de diverses empreses de la comarca que us facilitaran aquesta tasca.

1ARADECORA


Mataró · T. 676 13 71 36 · @eltallerdaradecora · www.aradecora.com
El taller Aradecora, a Mataró, és obra d’Araceli Sánchez. Tota la vida dedicada a la decoració, el passat juliol va fer el pas cap a allò que més li agrada: obrir una botiga a la seva mida, amb peces úniques que no es poden trobar enlloc més. La botiga es caracteritza per ser una mescla de tres estils. Les peces artesanes conformen un producte únic, juntament amb les importacions d’arreu del món. Aquestes, es fan sense intermediari, coneixent-ne l’origen i l’artista, per fer-les encara més especials. L’essència d’Aradecora també recau en la reutilització de mobles antics, per fer valdre els petits objectes especials. A través de formacions ajuda a crear consciència d’aquest estalvi i a fer únic el procés de recuperació del moble antic i, aquest en si mateix. Uns tallers que s’ofereixen cada dia entre setmana en horari de botiga, entre les 10 i les 20 hores, i que s’acorden amb cadascú per tal que la restauració sigui més personalitzada que mai.

2DCORTINES


Mataró · T. 937 56 70 57 · d.cortinesmataro · www.dcortines.com
Les cortines marquen la diferència en la decoració de casa nostra. Si ja de per si suposa un repte, escollir-ne unes entre les múltiples opcions d’avui en dia, encara ho dificulta més. A Dcortines són conscients d’aquesta dificultat i, per aquest motiu, acompanyen en tot aquest procés, amb atenció individualitzada i personalitzada a cada situació. Ho fan des de fa més de 20 anys, amb una actualització constant que ressegueix i s’avança a les tendències per vestir la llar. Una cita per deixar-se assessorar pels experts en decoració sempre és un acte de confiança profitós. Els professionals aconsellen sempre tenir en compte l’estil decoratiu, la mida i l’obertura de la finestra i, fins i tot, la ubicació i orientació de l’habitatge. A partir d’aquests tres punts i cuidant fins al més mínim detall, l’equip de DCortines proposa els teixits que més calidesa aporten a la llar i les confeccionen a mida al taller per arribar a l’últim pas: instal·lar-les.

3ESPUMES DOHER


Vilassar de Dalt · T. 93 753 76 53 · www.espumasdoher.eu
Espumes Doher no perd de vista la recerca, el desenvolupament i la innovació, és a dir, aposta per l’R+D+I. Immersos en la constant actualització, és conscient de la importància de la qualitat dels productes i els sotmet a controls periòdics per oferir el millor servei com porta fent des de fa anys.
L’empresa se centra en la fabricació, el tall i la comercialització d’espumes de poliuretà flexible. Sempre actualitzats, la tecnologia punta, combinada amb un equip d’experts, permet oferir insonoritzacions a locals, bars i discoteques, entre d’altres. Tanmateix, Espumes Doher també ofereix sacs de fibra buida siliconada i de flocs, picat d’espumes i farcits triturats que poden tenir múltiples finalitats, com farcir coixins i peluixos. A més, també ofereixen un ampli ventall de matalassos, ja siguin hospitalaris, de làtex, viscoelàstica i somiers elèctrics i fixes.

4GIBERNAU VIDRIERS


Mataró · T. 615 43 84 67 / 937 981 932 · info@totvidre.com · www.totvidre.com
Des dels seus inicis el 1985, Gibernau-Vidriers s’ha convertit en un referent dintre del sector del vidre artesà, no només a Mataró sinó a escala nacional, fent treballs tan singulars com pot ser l’estrella que corona la torre de Maria de la Sagrada Família. Tot i això, no obliden els seus inicis i continuen oferint tota mena de treballs amb vidres i miralls o inclús trofeus o vidres decoratius per les vidrieres de casa. Si penseu en vidre, a Gibernau- vidriers us donaran la solució ideal per portar a terme aquell projecte gran o petit on el vidre sigui el material principal, bé sigui el mirall del bany, la mampara o els vidres per fer el tancament d’una botiga o despatx.

5EUROMODUL


Alella · T. 935 55 83 97 · euromodul@gmail.com · www.euromodul.es
La principal prioritat d’Euromodul és la satisfacció total del client. En totes les circumstàncies: tant a l’hora de fer una reforma, un canvi de mobiliari o de donar un nou estil a una cuina, un bany o una estança que té uns anys. L’empresa té tota l’experiència acumulada al llarg dels anys per aconsellar i acompanyar al client en totes les decisions, sempre tenint en compte les preferències i les prioritats al projecte. En la seva exposició incorporen diferents tipus de distribucions i acabats de tot allò que s’ha de tenir en compte per fer una reforma integral del bany, d’una cuina o una habitació… Tot plegat sense oblidar una part important de la casa: les portes de pas, ja que si es fan reformes, segurament caldrà canviar-les. Així doncs, es cuida fins a l’últim detall, també amb l’oferta d’armaris de roba per les habitacions, siguin de tan lacat o de melamina, però, tant se val, el més rellevant és la combinació de colors i la distribució dels elements en l’espai, una decisió amb la qual Euromodul us pot ajudar.

6MARESMEGRESS


Mataró · T. 931 61 50 15 · info@mausa.es · www.mausa.es
Maresmegress s’ha incorporat a principis d’aquest any al grup MAUSA, el principal distribuïdor de fusta, ferreteria, ceràmica i materials per a la construcció de Catalunya. El magatzem, que durant molts anys ha estat referència en ceràmica i sanitaris de Mataró, presenta novetats a tots els espais interiors. Incorpora una nova ferreteria amb la gamma més completa de maquinària i eines per la construcció, servei de pintura a l’instant i actualitza l’exposició de mobles i mampares a les noves tendències. A la secció de cuina s’incorporen noves marques i es confeccionen projectes adequats a cada client. Finalment, també es crea una nova zona moderna amb parquets flotants, vinílics i de fusta amb estoc garantit gràcies a tots els centres de Mausa. Entre totes les novetats, l’equip humà es manté intacte, sumant anys d’experiència. L’essència del magatzem es manté i amplia les facilitats, amb una nova zona d’aparcament pels clients. Tot això sense deixar d’oferir preus competitius per continuar sent el millor referent al Maresme en matèria de construcció i reforma.

7MOS IL·LUMINACIÓ


EL MASNOU · T. 93 540 33 47 · @mosiluminacion · comercial@mosiluminacion.com
Mos Il·luminació és una empresa familiar que es dedica a la il·luminació des del 1970. Són especialistes amb il·luminació i material elèctric, distribueixen marques prestigioses de manera que proporcionen un gran catàleg de productes, domèstics, decoratius i industrials. Poden trobar productes com per exemple, cable elèctric, interruptors, aixetes, sanitaris, tota mena de il·luminació decorativa interior i exterior, llums industrials, lluminàries, tires led… un ampli ventall d’opcions complementat amb l’experiència, el tracte personalitzat, l’assessorament tècnic i un ràpid servei, que són marca de la casa.

8TOLDOS HIDALGO


Mataró · T. 937 96 38 05 · @TOLDOS-HIDALGO · tienda@toldoshidalgo.com
Toldos Hidalgo acumula més de 40 anys d’experiència a Mataró dedicats a la fabricació i instal·lació de tendals per la protecció solar industrial i particular. Es tracta d’un establiment de tota la vida conscient que cada client és únic. No hi ha dos serveis iguals i l’equip de professionals que en formen part treballen per oferir solucions que s’adaptin a totes les necessitats, gustos i estils, sempre treballant amb les marques més reconegudes i prestigioses del mercat. Destaca la seva especialitat: els tendals, siguin automatitzats o manuals, un element clau que marca l’estètica de l’edifici i el protegeix del sol. En aquesta línia, ofereix la possibilitat de salvaguardar l’habitatge amb mosquiteres d’alumini per gaudir de l’aire fresc sense insectes a l’estiu, o bé de tallavents, que cada cop prenen més importància. Amb una àmplia experiència, ha seguit sempre les tendències i ofereix persianes motoritzades, cofres i telons corredissos.

9PREMIÀ DECORACIÓ


Premià de Mar · T. 93 752 30 92 · @premiadecoracio · www.premiadecoracio.es
Premià Decoració forma part del comerç local de Premià de Mar des de fa més de 25 anys. La dedicació a l’empresa familiar es transmet en la dedicació al client per oferir teixits moderns i de gran qualitat, un atribut clau en els tèxtils que conformen un element clau en la llar. De fet, són aquests els que aporten personalitat i creen un ambient únic i acollidor. Els coixins, l’entapissat, les cortines… tot és important i pot marcar un abans i després. Premià Decoració hi és pels petits canvis, i també pels integrals, ja que elaboren minuciosament projectes de decoració de la llar. El centre de tot plegat és la confiança del client i el vincle que s’estableix amb l’equip humà de la botiga, sempre disposat a donar un cop de mà.

10EL REI DE LA RAJOLA


Palafolls · T. 937 64 57 18 · @elreidelarajola · www.elreidelarajola.com
El Rei de la Rajola governa en el seu sector, el motiu és que és el supermercat més gran de rajola i gres d’Europa. Canviar les rajoles és una decisió que pot portar cua, però compten amb un ampli catàleg pensat per a tothom, amb tots els estils, colors i mides per trobar l’indicat i a un import assequible. De fet, la competitivitat dels preus està garantida, gràcies a treballar directament amb els fabricants. En el seu showroom, a Palafolls, s’exposen part dels productes i també els que van més enllà de les rajoles: paviments ceràmics, mobles de bany i sanitaris, barbacoes pel jardí…, una mostra que es pot acabar de complementar amb la pàgina web, que ofereix una compra ràpida i còmode.

11VIVE LA MADERA


Argentona · T. 93 840 29 69 · @vivelamadera.mataro · www.vivelamadera.es
Vive la Madera arriba a Mataró de la mà del fabricant francès Piveteau Bois, amb una llarga trajectòria en el sector. L’equip de professionals de la capital maresmenca ofereix aconsellament tècnic i servei personalitzat com a essència i presenta un catàleg innovador, per acostar-se a productes contemporanis dissenyats i fets a França. En la seva oferta destaquen les piscines, les pèrgoles i els tancaments de fusta, però, hi ha més de cinc mil referències. Tanmateix, té una alta disponibilitat de materials i un gran estoc que garanteixen la immediatesa en les feines. Una responsabilitat amb el client, i també amb el medi ambient perquè Vive la Madera el respecta realitzant un tractament ecològic de la seva fusta, fet a partir de sals de coure, que li dona una gran durabilitat i així oferir una garantia de 20 anys.

12MACH. Materials per a la construcció


Teià. T. 93 751 17 98 · comercial@materialsmach.com · www.materialsmach.com
El 1954 la família Mach de Premià de Mar va crear la seva empresa: Mach Materials pe a la construcció. dedicada a la venda i a la distribució de tota mena de materials per a la construcció, tant de professionals com de particulars. Tres generacions més tard, Mach s’ha consolidat una posició dins del sector amb més de seixanta anys d’experiència de compromís amb el client i d’oferir la millor qualitat i servei possible. L’empresa familiar que va començar fa vora 70 anys, també ho és amb els seus clients i per això garanteix una atenció personalitzada i un assessorament individual sense cap mena de compromís. El catàleg està integrat per més de 100 referències en stock. Tanmateix, per mitjà d’encàrrec es poden demanar una gran quantitat de productes. Hi ha diferents vies: telèfon, whatsapp, correu electrònic, web… Un cop feta la comanda, Mach pot gestionar l’entrega a domicili o bé es pot recollir a les instal·lacions de l’empresa a Teià.

COMPARTIR