L’Hotel Arrey Alella presenta una proposta gastronòmica de qualitat per Nadal

Text: Redacció
349

Hotels CMC, cadena hotelera de l’Hotel Arrey, va presentar la seva àmplia proposta gastronòmica per a aquest Nadal. Ubicat a Alella, l’establiment destaca per la denominació d’origen i perquè a més a més, l’edifici principal -Can Balcells- forma part de la història d’Alella, una casa de mitjans del segle XIX coneguda al poble com “La casa xina”, on durant anys van tenir la seu les Caves Signat.

Amb aquesta empremta històrica, Can Balcells ofereix diferents menús d’una gran qualitat i amb productes de proximitat en un espai singular i especial, situat en un entorn natural privilegiat.

L’Hotel Boutique, de quatre estrelles, disposa de cinc menús: Nadal, Sant Esteve, Cap d’any, Any Nou i Reis. Plats exquisits que van des de la popular sopa d’escudella amb galets farcits de pilota, a l’amanida de cecina de Lleó, el suquet de rap amb gambeta vermella, passant pel caneló tradicional amb beixamel trufada, el pop a la gallega, el pernil ibèric o les zamburiñas a la brasa.Per acabar, la proposta de postres deixarà amb molt bon sabor de boca a qui ho desitgi, una torrija caramel·litzada amb gelat de canyella, un pastís de formatge amb melmelada de fruits vermells o torrons i neules de postres.

El menú més especial és el de Cap d’Any, tant per a petits com per a grans, on destaquen delícies com l’ostra en escabetx japonès, algues i brots salins, l’allblanc de coco i coriandre, anguila fumada i ous de truita, el consomé de tonyina fumat, escopinyes, bolets xiitake i hortalisses d’hivern, el ravioli de vedella blanca amb crema de ceps, meunière de pinyons i crumble de parmesà o el peix de llotja rostit.

A més a més, l’Hotel proposa un pack irresistible per Cap d’any, el ‘Paquet Cap D’any’, que inclou l’allotjament en habitació doble, una ampolla de cava, el sopar de gala de Cap d’Any, el cotilló i per començar bé el 2023, un esmorzar buffet mediterrani. Un bon regal per acabar bé l’any i començar-lo millor.

COMPARTIR