CaixaBank i la Fundació Iluro recolzen tres projectes mediambientals del Maresme

Text: Redacció
244

CaixaBank i la Fundació Iluro han seleccionat tres projectes mediambientals del Maresme en el marc de la ‘Convocatòria de Medi ambient 2022’ llançada a nivell nacional i dotada amb un milió d’euros.

En aquesta edició s’han presentat un total de 165 iniciatives que tenen per objectiu donar suport a projectes encaminats a la millora del patrimoni natural, mitjançant la protecció de la biodiversitat, la innovació ambiental, l’economia circular i el desenvolupament rural. Les iniciatives beneficiàries de la convocatòria han estat:

  • L’Associació Naturalistes del Montnegre i la Tordera amb el projecte Atles dels amfibis i rèptils de la baixa Tordera, un estudi de la distribució d’amfibis i rèptils de la Tordera com a mesura preliminar per establir les necessitats de conservació.
  • FECDAS (Federació Catalana d´Activitats Subaquàtiques) amb el projecte BMMATARÓ, un inventari de la vida als fons marins de Mataró mitjançant fotografies submarines.
  • La Federació d’Agrupacions de Defensa Vegetal Selmar amb el projecte Millora de la biodiversitat en sistemes hortícoles per al control de plagues, que consisteix en una selecció de plantes per formar marges reservori, la formació de marges reservori i un seguiment periòdic.
COMPARTIR