El Maresme reivindica el Dia de les Dones

Text: Redacció
465

Els ajuntaments del Maresme han elaborat uns amplis programes d’activitats durant el mes de març dins de les Jornades del 8 de Març, el Dia Internacional de les Dones. Són propostes que busquen arribar a tot tipus de públic i a totes les edats, amb la finalitat de conscienciar la ciutadania sobre la necessitat d’acabar amb les desigualtats de gènere i de discriminació vers les dones que encara arrossega la nostra societat.

Alella

Àgora
Mural feminista pel 8M. Dissabte 4 a les 18.30 h. Disseny de plafons reivindicatius per compartir el dia internacional de les dones i per Santa Madrona.

Casal d’Alella
Salut sexual femenina. Dimarts 7 a les 17 h. Un espai adreçat a dones majors de 60 anys amb ganes de cuidar-se aprenent.

Plaça de l’Ajuntament
Acte de celebració del Dia Internacional de les Dones. Dimecres 8 a les 12 h. Acte institucional, lectura del manifest i activitats de les entitats.

Can Lleonart
Atreveix-te a fer les coses a la teva manera. Dijous 9 a les 18 h. Tertúlia amb Iolanda Batallé, escriptora i editora.

Plaça de l’Ajuntament
Celebrem la festa de Santa Madrona. Dimecres 15 a partir de les 17 h. Amb diverses Activitats i tallers.

Casal d’Alella
Píndoles pel 8M. Dissabte 18 a les 19 h. Diferents propostes escèniques breus amb temàtiques relacionades amb les dones pensades especialment pel públic més jove.

COMPARTIR