“Joves i benestar emocional” a les 3es Jornades de Salut Mental a Alella

Text: Redacció
331

Jornades Salut MentalEntre el 9 i 12 de novembre arriba una nova edició de les Jornades de Salut Mental a Alella. S’han preparat un seguit de conferències que s’engloben sota el títol “Joves i benestar emocional”. Són una porta a reflexionar, des de diferents perspectives, sobre la salut mental i emocional, com també millorar-la, dins del col·lectiu de joves i adolescents. De fet, segons les dades del 2022 del Departament de Salut, les noies d’entre 12 i 25 anys són el grup d’edat amb més intents i pensaments de suïcidi.

Amb tot, la 3a edició de les Jornades de Salut Mental a Alella s’adrecen especialment a professionals i persones interessades en l’àmbit de la salut mental i emocional. Hi haurà ponències i taules rodones amb professionals de diferents institucions i xerrada de joves que explicaran les seves experiències psiquiàtriques.

El tret de sortida el donarà el 9 de novembre Magda Casamitjana, directora del Pacte Nacional per la Salut Mental. Fa falta inscripció prèvia, emplenant el formulari de la pàgina web de l’Ajuntament d’Alella. Les sessions tindran lloc a Can Lleonart i a l’Espai d’Arts Escèniques d’Alella, són gratuïtes i podeu consultar el programa en línia.

COMPARTIR