L’hivern a l’Atelier de Carlota

Text: Redacció
258

Per aquesta època a l’Atelier, a part de teixir noves peces per preparar-nos per l’hivern, també ens preocupem més per la decoració de la nostra llar, ja que ja no estem tant al carrer sinó que busquem l’escalfor de casa nostra. És per aquest motiu que intentem donar-li un toc més acollidor, amb decoracions per les festes de nadal i reis.

A l’Atelier estem preparades per tot això. Al nostre taller de restauració ens ocuparem de donar una nova vida a objectes que ja teníem pensats de llençar: reciclem, llimem, pintem i decorem des de petits objectes a auxiliars i mobles.

També al taller de manualitats decorem la casa per aquestes festes. Aprenem tota mena de tècniques de pintura decorativa i manualitats i preparem regals per a la família. A més, en el taller d’enquadernació preparem també llibres, agendes, diaris i llibretes en blanc perquè tothom, des dels més petits als més grans, els puguin omplir de lletres.

I per últim, ja hem començat a cosir i teixir gorros, bufandes i jerseis per aprofitar-los ara que fa fred.  Si vols venir a fer tot això és ben senzill: fes-te soci o sòcia del nostre “Club Atelier”. Pagues una quota fixe i vens les hores i dies que vulguis.

A més, si vens de part de Tribuna Maresme t’estalvies de pagar matrícula gràcies al “Bonus Tribuna”!

Fem cursos per a nens a partir de sis anys, tallers familiars, celebracions, tallers monogràfics i classes continuades de manualitats, restauració, enquadernació, scrap, lettering, ganxet, punt, brodat, macramé, màquina de cosir… i de ben segur que em ens deixem coses per dir!

L’ATELIER DE CARLOTA
C/ Flos i Calcalt, 10 · El Masnou · T.669 10 77 32
https://latelierdecarlota.net
COMPARTIR