Comença a funcionar CreuBlanca Maresme, un nou hospital a Mataró

Text: Redacció
1653

Tot a punt per la inauguració oficial del nou Hospital CreuBlanca Maresme, a Mataró. És un centre privat en el qual s’ofereix atenció mèdica integral, individualitzada amb més d’una vintena d’especialitats medico-quirúrgiques. Hi haurà servei d’urgències 24 hores i compta amb sis plantes i s’erigeix com a un hospital privat de referència a la comarca.

El Dilluns 15 de gener el grup CreuBlanca inaugura l’Hospital CreuBlanca Maresme. Ho fa a la capital, a Mataró, i busca convertir-se en un hospital privat de referència a la comarca. Tindrà servei d’urgències generals les 24 hores tot l’any. Segons l’organització, CreuBlanca posa en marxa un model sanitari “modern, innovador i sostenible”.

Està ubicat a l’antiga seu de Caixa Laietana, al número 43 del carrer Pablo Iglesias de Mataró, a la zona del polígon industrial Pla d’en Boet. Compta amb sis plantes i una superfície de 38.900 m2, els quals han estat dissenyats amb, tal com informen des del grup sanitari, “esais moderns, còmodes i lluminosos que compleixen amb els estàndards més elevats de sostenibilitat i eficiència energètica”. Tot plegat per garantir la comoditat i el benestar del pacient.

El nou hospital l’integren més d’una vintena d’especialistes, per tal d’oferir una atenció integral que agilitzi l’atenció, redueixi el temps d’espera i proporcioni un diagnòstic més ràpid, precís i personalitzat. Entre les especialitats, hi ha més de 20 consultes externes de diferents branques de la medicina, des de la General fins a Endocrinologia, Traumatologia, Cardiologia, Urologia, Psicologia i Pediatria, entre d’altres.

A més, es preveu una planta sencera dedicada a l’Àrea de Diagnòstic per la Imatge, per tal de fer-hi diferents proves exploratòries: des de TACs, ecografies i mamografies i innovacions basades en Intel·ligència Artificial.

Mataró comptarà amb aquest nou hospital privat i espera la construcció de l’Hospital d’Atenció Intermèdia 

El passat 1 de desembre l’Ajuntament de Mataró va cedir l’espai en què Salut preveu construir un nou Hospital d’Atenció Intermèdia. Amb la cessió gratuïta de la finca, que té una superfície d’11.163 metres² i és al costat de l’Hospital de Mataró, la Generalitat ja pot iniciar els tràmits de licitació del nou centre sociosanitari. Està previst que el nou centre sociosanitari substitueixi als actuals de l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena. Dins el termini màxim de cinc anys, el terreny s’ha de destinar a ser un equipament sanitari i/o sociosanitari, i s’ha de mantenir la seva destinació a aquesta finalitat durant els trenta anys següents, ambdós terminis a comptar des que s’accepta la cessió.

 

 

COMPARTIR