Els alcaldes de les 3 viles volen reforçar la seva unió

Text: Redacció
247

Els alcaldes de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac s’han trobat en una primera reunió per potenciar la col·laboració entre el municipis. És la primera reunió d’una ronda de trobades per “optimitzar els recursos i millorar els serveis”, segons informen els consistoris. En la primera trobada, celebrada el dimarts 23 de gener, s’han tractat temes com la seguretat ciutadana, la mobilitat, la gestió dels residus i el medi ambient.

Imatge: Àlex Neira, Javier Sandoval i Albert Batlle en la trobada del 23 de gener. / Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Reunió dels alcaldes de les 3 viles per buscar noves vies de col·laboració. Àlex Neira, alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Javier Sandoval, de Sant Vicenç de Montalt, i Albert Batlle, de Caldes d’Estrac s’han reunit aquest dimarts 23 de gener amb el propòsit d’optimitzar els recursos i millorar els serveis. Així ho han informat els respectius consistoris, que també apunten que les trobades es repetiran en un futur amb reunions periòdiques de diferents àrees municipals.

En aquesta primera reunió dels alcaldes s’han tractat els temes de preocupació principals: seguretat ciutadana, mobilitat, gestió dels residus i medi ambient, entre d’altres. La primera reunió ha servit, segons els ajuntaments, per elaborar una llista de temes compartits i treballar-los per àrees.

 

 

COMPARTIR