El calendari 2024 de Productes de la Terra Maresme convida a visitar els mercats de la comarca

Text: CCM
318

El calendari anual de Productes de la Terra Maresme per al 2024 s’ha presentat amb un clar missatge: “Al 2024, ves al mercat”, reforçant la importància dels mercats locals com a lloc de trobada, qualitat i proximitat.

El Consell Comarcal ha volgut dedicar l’edició a fer valer la feina dels mercats locals que, més enllà d’oferir productes de qualitat i de proximitat, han esdevingut un lloc de trobada amb el valor afegit del factor humà, la coneixença i la confiança entre les persones que compren i les que venen.

El calendari defensa el consum de productes de proximitat i en aquesta edició mostra imatges de diferents empreses agroalimentàries que formen part del Cens de Productes de la Terra Maresme: L’Hort d’en Pau (Alella), Brèscat (Mataró), Formatges Can Pujol (Vilassar de Dalt), Unió de maduixaires de Calella (Calella), El Sindicat de Cabrera de Mar (Cabrera de Mar), Pastisseria Sala (Sant Andreu de Llavaneres), Esquis Fruits-Can Pins (Argentona), Verd Pujol (Cabrera de Mar), Can Valls (Argentona) i Casa Graupera (Mataró), a més de la tradicional subhasta del peix de Montgat i el raïm que produeix els vins de la DO Alella.

Se n’han fet 3.500 exemplars que el Consell Comarcal ha distribuït entre les empreses que formen part de Productes de la Terra i els ajuntaments de la comarca. El calendari també es pot visualitzar online.

COMPARTIR