El Maresme reconeix empreses amb la certificació de sostenibilitat Biosphere

396

A la comarca hi ha 100 empreses que compten amb el reconeixement del segell Biosphere, una certificació de sostenibilitat que té reconeixement internacional.El Consorci de Promoció Turística del Maresme ha atorgat una distinció a aquestes 100 empreses i també a una seixantena de Punts d’Informació Turística que fan la funció de prescriptors del Maresme.

Imatge: Consorci de Promoció Turística del Maresme

El segell Biosphere està present al Maresme en un centenar d’empreses turístiques, serveis públics i destinacions certificades que tenen el compromís de ser sostenibles. Tenen penjat el cartell que els reconeix internacionalment en aquest sistema que posa en valor les bones pràctiques i ajuda a millorar el posicionament de l’empresa.

El Consorci de Promoció Turística ha distingit la tasca d’aquestes empreses en una jornada de networking. Aquest any han sigut un centenar d’empreses les que han rebut o revalidat el certificat Biosphere, que guanya cada cop més adeptes des que va començar a funcionar ara fa 10 anys.

Durant la jornada també s’ha fet entrega de les certificacions de Punts d’Informació Turística, que acrediten les empreses i els serveis com a aptes per prescriure informació. En aquesta categoria s’ha distingit la feina de 61 punts.

A Alella hi ha 5 establiments que tenen el segell Biosphere. A l’Alt Maresme, poblacions que potencien el turisme, és on n’hi ha més. La ciutat que en suma més és Santa Sussana, amb 12, seguida de Malgrat, Pineda de Mar i El Masnou amb 11. La capital, Mataró, en té 7. Teià en revalida 2 i Premià de Dalt i Vilassar de Mar en tenen un cadascuna. Consulta la llista completa en la llista del Costa del Maresme aquí.

 

 

 

COMPARTIR