Obertes les inscripcions a la caminada dels Tres Pobles de Teià, Alella i El Masnou

Text: Redacció
289

El proper 14 d’abril se celebrarà la 17a Caminada dels Tres Pobles. La inscripció es pot fer telemàticament omplint un formulari en funció del punt de sortida escollit. La participació està limitada a 1.500 persones i inclou un esmorzar gratuït al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora.

L’esdeveniment esportiu popular que uneix als pobles d’Alella, Teià i El Masnou, la “Caminada dels Tres pobles” celebra la seva 17a edició el proper 14 d’abril. Les inscripcions ja estan obertes online a través de la pàgina web de la caminada. Estaran obertes fins a l’11 d’abril, no es podran fer el mateix dia, o fins a exhaurir places, ja que la participació està limitada a 1.500 persones. Són 9 quilòmetres de recorregut entre les tres poblacions veïnes i es pot escollir fins a tres punts diferents de sortida:

  • Sortida 8.30 a 9h des del Bosquet d’Alella.
  • Sortida 8.30 a 9h des de la Plaça Ramón y Cajal del Masnou.
  • Sortida 8.30 a 9h des del Poliesportiu Municipal El Cim de Teià.

La caminada acabarà al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora amb un esmorzar popular gratuït. Durant el recorregut no hi haurà punts d’avituallament i l’activitat acabarà cap al migdia.

COMPARTIR