Tornen els aperitius culturals de La Unió de Teià

Text: Redacció
247

Durant el mes d’abril Teià recupera els aperitius culturals a La Unió, una fórmula molt atractiva que combina la música, l’enogastronomia i les arts plàstiques amb l’exposició Dones i llibres, de Gerard Rosés, com a teló de fons.

Cada diumenge al migdia, La Unió oferirà una actuació musical diferent amb marcat accent femení. En cada recital es podrà assaborir un tastet elaborat per un establiment de restauració i brindar amb una copa de vi del territori. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom.

L’encarregada d’encetar el cicle serà Yu Ping Chen, el 7 d’abril, amb un concert de yangqin. El 14 d’abril serà el torn de Marlara, una proposta d’autor protagonitzada per Clara Sunyer. El cicle seguirà el 21 d’abril amb la coral Dos x Quatre, un octet format per dues sopranos, dues contralts, dos tenors i dos baixos. I el 28 d’abril la cantautora mataronina MIRS acomiadarà els aperitius culturals amb una proposta inèdita, íntima, musical i poètica a partir del llibre Dones poetes de la Maresma, d’Emília Illamola i Queralt Morros.

COMPARTIR