Un miler de participants a la Caminada de l’Arboç per infants amb pluridiscapacitat

Text: Redacció  // Foto: Fundació Maresme
272

La 9a Caminada de l’Escola Arboç ha comptat amb la participació d’un miler de persones que han participat a una jornada lúdica i solidària per recaptar fons econòmics per l’escola d’infants amb pluridiscapacitat i sensibilitzar a la societat sobre la importància de la inclusió i de l’acceptació de la diversitat.

Novena edició de la Caminada de l’Escola Arboç, que ha reunit prop de 1.000 persones, segons l’organització, al Passeig Marítim de Mataró el passat 26 de maig.

La convocatòria de la caminada tenia un doble objectiu: sensibilitzar a la ciutadania de la inclusió i acceptació de la diversitat i recaptar diners per l’Escola l’Arboç, d’infants amb pluridiscapacitat. S’ha arribat als 7.500 euros, que se sumen a les donacions de particulars i, a falta d’un recompte exhaustiu final, arriba als 12.500 € de recaptació. Els diners es destinaran a l’alumnat amb necesssitats especials de l’escola mataronina.

La caminada s’ha fet amb col·laboració de la Fundació Maresme, l’Associació de Famílies de l’Escola l’Arboç i Mataró Camina. La voluntat és fer respectar els drets de les persones amb discapacitat i fer un acompanyament a la via diària, com també facilitar-ne la inclusió social.

COMPARTIR