L’agenda cultural online de Tribuna Maresme

Eli Guillén.  Màrqueting digital. www.eliguillen.es
489

Les agendes online han revolucionat la manera com organitzem el nostre temps, oferint una gran varietat de beneficis en comparació amb altres formats. Sobretot, perquè permeten tenir centralitzada tota la informació indispensable. També es poden consultar des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet i compartir les teves tries amb els amics o família mitjançant les xarxes socials.

La majoria d’agendes online ofereixen una visió clara i ordenada del dia, setmana, mes o any, facilitant la visualització ràpida de l’oferta cultural. Es pot filtrar per veure només els esdeveniments que t’interessin, i també cercar esdeveniments específics per nom, data o altra informació.

Ara que l’estiu s’acosta i amb ell, la temporada de festes majors a la nostra comarca, et proposem una eina indispensable del nostre diari: l’agenda cultural online de Tribuna Maresme on pots trobar:

  • Una mostra exhaustiva d’esdeveniments (concerts, exposicions, festivals, tallers i molt més) per a tots els públics.
  • Informació detallada: dates, horaris, ubicacions, preus, descripcions i enllaços, tot en un sol lloc.
  • Fàcil d’utilitzar: amb descàrrega en PDF i integració amb xarxes socials per a compartir i no perdre’t res.

A més de la nostra proposta, també pots consultar els webs i les xarxes socials dels ajuntaments dels pobles que t’interessin, ja que molts d’ells publiquen la seva pròpia programació de festes majors.

Però si vols tenir-ho tot controlat i en un sol lloc, el calendari de Tribuna Maresme es converteix en un recurs imprescindible per a qualsevol persona que vulgui estar al dia aquest estiu. I si vols desconnectar de la tecnologia, també estar disponible en les pàgines de l’edició en paper.

Amb la nostra agenda cultural gaudiràs al màxim de les festes majors del Maresme aquest estiu!

COMPARTIR