“M’entens o t’ho explico?”, la nova comèdia teatral que fa preestrena al Maresme

Text: Redacció
1267

L’obra “M’entens o t’ho explico?” farà preestrena a Calella el 10 d’agost, abans d’afegir-se a la cartellera de l’Aquitània Teatre de Barcelona a la tardor. És la primera comèdia esbojarrada de l’autor i cineasta gironí Jordi Calvet, ambientada en una Barcelona preolímpica en un pub d’ambient gai per trencar els prejudicis. Les entrades per la funció a la Sala Mozart calellenca ja estan a la venda a entrapolis.com.

David Olivares, Miquel Sitjar, Anna Senan i Octavi Pujades protagonitzen “M’entens o t’ho explico?“, una nova comèdia teatral que fa preestrena a la Sala Mozart de Calella el 10 d’agost. És nascuda a partir de la idea de l’autor, el cineasta Jordi Calvet, que s’estrena dins del món de la dramatúrgia. Sota la direcció de Miquel Murga i amb un elenc consolidat dins del món del teatre i de la comèdia, l’obra se centra en la Barcelona preolímpica.

Durant la primavera del 1992, en Pol, propietari d’una taverna gallega al barri de l’Eixample de Barcelona, està passant per un moment personal i econòmicament difícil. La seva dona l’ha deixat per un altre i els deutes l’ofeguen quan els seus amics, en Jaume i en Carles, li proposen ajuda amb la condició de transformar el local arruïnat en un pub d’ambient gai, tot argumentant que és el moment de reinventar-se i que és el que té futur a la zona de l’Eixample.

Tot i les reserves inicials i les idees preconcebudes, en Pol acaba acceptant convertir el local en un espai LGTBI i d’aquesta història en neix un guió que busca trencar amb els prejudicis de temps passats amb moments hilarants. Una proposta que retrata una societat amb l’objectiu principal de fer passar una bona estona.

Una comèdia de 80 minuts que ha fet una primera preestrena a Terrassa amb sold out. Ara és el moment del Maresme, amb una pròxima funció a la Sala Mozart calellenca el 10 d’agost a les 20 h, una funció que encara té entrades disponibles a Entrapolis.com. A partir del 20 de setembre fixaran l’escenari a Barcelona, a l’Aquitània Teatre.

COMPARTIR