La 35a Mostra Gastronòmica de Cabrils inclou més música, estands i artesans

Text: Redacció  // Foto: Aj. Cabrils
376

Entre el 16 i el 19 d’agost Cabrils organitza la Mostra Gastronòmica. L’esdeveniment, amb 35 anys d’història, reunirà un cop més a comercials i artesans maresmencs per degustar els plats, els vins i els caves més representatius de la comarca al pati de l’Escola l’Olivera. Entre les novetats, s’hi afegeix protagonisme de les parades d’artesans, més food-trucks i música en directe. La Mostra coincidirà amb la Festa Major de Santa Helena, amb el dia de la patrona: el 18 d’agost.

Aj. Cabrils

Cabrils torna a ser l’epicentre gastronòmic del Maresme amb una nova edició de la Mostra Gastronòmica, que enguany arriba a la 35a edició. Entre el 16 i el 19 d’agost, una quarantena d’estands de restauració i comercials ompliran el pati de l’Escola l’Olivera amb les seves propostes gastronòmiques i de vi. També hi haurà música en directe en els espais diferenciats del recinte. S’han programat espectacles infantils, tallers variats i sessions de DJ durant cada dia.

L’oferta de la Mostra es complementarà amb les parades d’artesans al voltant del recinte, que aquest any prenen més protagonisme. També hi haurà més presència de food trucks i la seva proposta gastronòmica. Hi participen restaurants de la localitat i també vinguts d’arreu de la comarca i, fins i tot, estands de les Balears. Els tastos es pagaran directament a cada establiment i tenen un preu d’entre dos i 7 euros. Al recinte s’hi podrà accedir a partir de les 19.30 h i tancarà al voltant de la mitjanit. Podeu consultar la programació sencera de la mostra fent clic aquí.

La Mostra Gastronòmica, part de la Festa Major de Santa Helena

Cabrils celebra les festes en honor a Santa Helena a partir del 16 d’agost, amb l’inici de la Santa Penya, la Crida a la Festa Major, el pregó i música urbana per tancar la primera nit, la de divendres. L’endemà al matí hi haurà activitats per als més petits al Centre Cívic, amb l’espectacle “La Motxilla de l’Ada”. A la nit serà el moment del Correfoc, amb els Peluts de Foc cabrilencs i les colles de diables d’Alella i Vilassar de Dalt abans d’una sessió amb el DJ David Oleart.

Diumenge 18, Santa Helena, serà el moment de l’Ofici de Festa Major, una nova edició del concurs més “gamberro”, de quantes gambes es poden menjar en 90 segons, un vermut popular, activitats infantils a la tarda i tancaran la nit Les que Faltanband i DJ Rule. Per acabar, el dilluns 19 d’agost hi haurà l’Xtrem Race i Ambient Show com a final de festa. Podeu consultar el programa complet de la Festa Major de Santa Helena al següent enllaç.