Nou punt local d’informació a Mataró de Dret a Morir Dignament

Text: Redacció
86

El proper dia 26 de setembre s’inaugurarà oficialment el nou punt local d’informació de DMD Catalunya (Dret a morir dignament) a Mataró, associació que enguany arriba als quaranta anys de servei tot defensant la llibertat de les persones a decidir la manera i el moment de finalitzar la seva vida.

El nou Punt d’Informació funcionarà al Centre Cívic Pla d’en Boet, carrer Juan Sebastián Elcano, 6 de Mataró, i el seu objectiu és estendre la seva influència a tota la comarca del Maresme. Allí s’informarà sobre els drets al final de la vida dins la legislació vigent, així com ajudar a reflexionar sobre les situacions que poden aparèixer en aquesta etapa, saber com expressar les nostres necessitats i desigs, i fonamentalment, conèixer què és i el DVA (Document de Voluntats Anticipades), recurs amb el que es garanteix el dret de tota persona a la seva completa autonomia a l’hora de prendre decisions que s’esdevenen al final de la seva vida, com redactar-ho i quins requisits ha de complir per tal que sigui un document legal.

L’atenció als interessats es farà el segon i el quart dimecres de cada mes, en horari d’11 a 13 hores amb cita prèvia: mataro@dmd.cat

COMPARTIR