Oriol Calvo nomenat president de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica

Text: Redacció
92

Oriol Calvo, director del Museu del Càntir d’Argentona, va prendre possessió del càrrec de president de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica (AIC), durant la clausura del 51è Congrés de la institució celebrat a Portugal. Calvo va obtenir el càrrec el passat mes de juliol, agafant el relleu del ceramista noruec Torbjorn Kavsbo.

Ara inicia un mandat de sis anys que suposa un pas endavant en la seva trajectòria professional, ja que l’AIC és la màxima institució mundial en el camp de la ceràmica, amb més de 1.000 membres de 81 països. Oriol Calvo ha estat vinculat als òrgans directius de l’AIC durant els darrers vuit anys, exercint de tresorer i formant part del Consell com a representant dels països del sud d’Europa.

L’Acadèmia Internacional de Ceràmica, amb seu a Ginebra (Suïssa), fundada el 1952 i reconeguda per la UNESCO com a Organització No Governamental per a la promoció de les arts, té com a objectiu difondre i protegir la ceràmica en l’àmbit global tot representant els artistes i professionals de la ceràmica de tot el món i organitzant exposicions i congressos internacionals.

COMPARTIR