Més d’una trentena de propostes al Sense Portes

Text: Redacció
107

Un any més, la vila d’Argentona obre els seus carrers, places i racons més singulars per acollir el Festival Sense Portes, una celebració on les Arts de Carrer es fusionen amb l’espai públic, creant una experiència única per a totes les persones.

Aquesta 12a edició es durà a terme del 4 al 6 d’octubre i comptarà amb 22 companyies que oferiran 36 espectacles i activitats al llarg de tres dies. La programació ha intentat prioritzar la qualitat i la diversitat de propostes. Així, el festival ofereix una àmplia varietat de disciplines, incloent teatre, dansa, música, circ, titelles i art urbà convidant a gaudir del risc, l’espectacularitat, la crítica social, l’estètica i la poètica de les Arts de Carrer.

El festival s’ha consolidat com un referent en l’àmbit comarcal i nacional, gràcies al paper fonamental del voluntariat i la participació de la ciutadania, que any rere any fan possible que el Festival Sense Portes sigui una realitat viva i dinàmica. Es pot consultar la programació a www.festivalsenseportes.cat.

COMPARTIR