Alguna cosa està passant a Barcelona

Text: Redacció
542

Aquestes quatre persones seran les encarregades de mostrar la veritable Barcelona. A través dels seus punts de vista, podrem conèixer els racons més

ocults i els secrets més ben guardats de la ciutat comtal. Són quatre personatges molt diferents però tenen una cosa en comú, la passió pel nou Classe B de Mercedes. A la Jennifer, l’Andrea, en Carlos i en Miquel els encanta conduir el seu Classe B, i serà d’aquesta manera com ens aniran mostrant Barcelona, a través dels seus ulls.

Aquesta acció 2.0 duta a terme per Bitlonia.com per encàrrec dels concessionaris de Mercedes, vol apropar a tots els seguidors de la campanya a la Barcelona més autèntica a través de quatre personatges que donaran molt de joc. Però si tu també vols descobrir què està passant a Barcelona a bord del nou Classe B, Mercedes et convida a provar-lo en un dels seus concessionaris. Només has d’entrar a www.algopasaenbarcelona.com i participar al sorteig.

Aquest tipus de campanya neix al Laboratori 2.0 de Bitlonia.com i és molt innovadora. Aquestes accions permeten que les xarxes socials, que moltes vegades són utilitzades per a les empreses com a eines de comunicació, en aquests casos puguin generar vendes. La nova campanya del nou Classe B, és un exemple del que s’anomena campanya del 2.0 al 20%, és a dir, fer un pas del 2.0 relacional al 20% transaccional. Moltes empreses ja estan aconseguint que les xarxes socials els serveixin realment com a una eina més de negoci.

A més, si no et vols perdre les aventures dels quatre protagonistes, fes-te’n fan al Facebook facebook.com/algopasaenBarcelona, on podràs assabentar-te de tot el que fan i diuen, i segueix-los a Twitter twitter.com/algopasaenBCN.

COMPARTIR