Arriba la 19a edició de Saló Boda amb canvis per projectar la seva oferta

Text: Redacció
596

Nou emplaçament, una imatge renovada de la fira, més serveis, nova direcció de pasarel·la i un nou patrocinador, són les importants novetats del Saló Boda 2012, que es celebrarà enguany els dies 17, 18 i 19 de febrer al Centre de Congressos TecnoCampus de Mataró-Maresme (TCM).

Saló Boda Mataró i Maresme ja és avui en dia tot un nom propi en la seva especialitat i una de les fires monogràfiques més importants de Catalunya.

En la seva nova edició, però, que es celebrarà aquest mes de febrer, vol fer nous moviments cap endavant, per projectar-se, i per això “fa un gir per ubicar-se en un espai més diàfan, més lluminós i més còmode i amb més i millors serveis tant per l’expositor com pel visitant”, com asseguren els promotors d’aquesta iniciativa, la Unió de Botiguers de Mataró (UBM).

Precisament, també apunten des de la UBM, “el canvi d’ubicació a TecnoCampus fa preveure un enriquiment dels expositors, sobretot per la comoditat que suposa aquest nou emplaçament”.

D’altres aspectes com una nova direcció de pasarel·la o la imatge renovada de la fira, contribuiran en la nova edició de Saló Boda a donar empenta i un nou impuls a aquesta proposta que aplega cada any nombrosos expositors i visitants i que ha acabat convertint-se en una cita ineludible per al sector del món dels casaments, celebracions i banquets.

Saló Boda comptarà a més, en la seva edició 2012, amb un nou patrocinador: el nou Hotel Atenea Port de Mataró, en la fase final de la seva construcció.

El passat divendres 27 de gener, Saló Boda va presentar la seva proposta 2012 als mitjans de comunicació en una roda de premsa al TCM. Hi va intervenir el president de la UBM, Jordi Vallcorba, acompanyat de membres de la comissió de fires i de Miquel Homs, en representació de l’empresa patrocinadora de l’esdeveniment firal de referència.

D’altra banda, les persones interessades podran descarregar-se una entrada pel Saló Boda entrant a la web www.saloboda.cat o a través del facebook www.facebook.com/SaloBoda.

A banda de les característiques i seguides desfilades, el Saló Boda mostrarà al públic l’oferta habitual de serveis que permeten les màximes opcions i possibilitats per organitzar tant casaments com altres tipus de celebracions familiars, de sectors molt diversificats i amb especial presència de la restauració.

COMPARTIR