Un nou PSC per al Maresme

Xavier Amor i Martín.  Alcalde de Pineda de Mar (PSC)
733

Som progressistes, som gent d’esquerres, som gent treballadora, pensem que la societat es construeix des de la llibertat i igualtat de totes les persones, som socialistes… però durant els últims anys, no hem trobat al PSC el missatge polític que esperàvem, amb una resposta real a les necessitats i demandes reals de la ciutadania.

Des de fa gairebé un any, un grup de socialistes del Maresme estem treballant en equip amb l’objectiu d’impulsar un NOU PSC, amb noves persones, amb noves maneres d’organitzar-se i, sobretot, amb noves maneres de fer política i d’integrar-se amb les idees i sentiments de la societat.

Som una nova generació, que ha après dels seus pares el valor del treball i l’esforç, i que vol fer POLÍTICA REAL, que respongui des de la proximitat i la transparència a les necessitats, les demandes i les expectatives de la gent treballadora, amb propostes clares i concretes, i amb una militància i comunicació més activa i eficaç.

Avui, els nous socialistes estem en disposició de donar el pas endavant i liderar aquest projecte de renovació del PSC, que ens ha de portar a recuperar la confiança dels molts socialistes que, ens hagin votat o no, continuen havent al Maresme.

Volem un NOU PSC, amb una organització més eficaç, més activa, més propera a les agrupacions i a la ciutadania, més oberta, democràtica i transparent, amb l’objectiu d’establir un contacte i comunicació continus amb la societat. Estem convençuts que la política no és un fi en si mateixa sinó una eina de treball al servei de la democràcia i dels ciutadans. Els nostres objectius són els de les persones que viuen al Maresme.

Volem treballar decididament en la reactivació econòmica i la cohesió social i territorial de la nostra comarca: posicionant el Maresme en una estratègia de creixement integrada en la Regió Metropolitana de Barcelona, potenciant els eixos de comunicació comarcals i els transports públics, protegint i promovent el medi com a espai natural i de dinamització econòmica, integrant de manera eficient de serveis públics, i, en definitiva, desenvolupant estratègies polítiques coordinades a tots els municipis de la comarca.

Creiem que aquest nou projecte és possible. Creiem que aquest nou projecte és necessari. I creiem que en la militància de base i en la gent treballadora hi ha la il·lusió, l’energia i l’esforç que fan falta per dur-ho a terme.

Per això, els nous socialistes donem el pas endavant per fer un NOU PSC al Maresme.

Per això, com a nou socialista, vull liderar aquest equip renovador.

 

COMPARTIR