La Fundació El Maresme impulsa una nova línia de treball per garantir la seva sostenibilitat

Text: Fundació Maresme
566

La Fundació vol potenciar la línia de neteja ja existent creant una nova branca enfocada a l’àmbit privat, com ara les comunitats de veïns i els pàrquings privats. Fins ara el CEO només treballava per l’empresa pública GINTRA, però amb la incorporació d’O2 s’afegirà una nova cartera de clients i guanyarà en professionalitat gràcies a la seva experiència en el sector. La direcció actual d’O2 serà la responsable de liderar aquesta nova línia del CEO.

L’objectiu d’aquesta fusió és triplicar l’activitat que té el CEO. Actualment té 4 treballadors contractats per a desenvolupar aquestes activitats, els quals treballen exclusivament per GINTRA. A finals de 2013, doncs, s’espera haver pogut incorporar 8 treballadors més, que s’encarregaran de la nova línia de neteja de comunitats de veïns i pàrquings privats.

Amb aquesta operació, la Fundació el Maresme pretén donar un enfocament positiu a la crisi que està patint el sector i oferir una nova manera de superar la situació actual. Amb aquestes novetats es vol potenciar el caràcter d’empresa d’economia social, sumant valor afegit empresarial i tasca d’integració amb persones amb discapacitat intel·lectual. Així doncs, també es fa una crida als ciutadans per a col·laborar d’una manera innovadora amb la Fundació.

Segons el gerent de la Fundació el Maresme, Albert Vidal, “no és estrictament necessari fer aportacions econòmiques directament, sinó que contractar aquest tipus de serveis també és una manera de col·laborar amb la Fundació”.

COMPARTIR