Maresme Lesseps dóna la benvinguda al nou Seat León, el vehicle del segle XXI

Text: Redacció
528

Maresme Lesseps va celebrar l’arribada del nou Seat León el passat 13 de desembre, en plena campanya de Nadal. I ho va fer mostrant aquest elegant cotxe que va presentar el president-fundador del grup Lesseps i recentment nomenat president de la Federación de Asociaciones de Concesionarios de la Automoción (FACONAUTO), Jaume Roura.

A l’acte també va comptar-se amb la presència del responsable de productes de Seat, Cristian Calvo i d’Armand Fernández, responsable, en aquest cas, del servei als clients de la coneguda marca d’automoció.

En la seva intervenció, Roura va destacar la importància de Seat d’estar “sota el paraigua de Volkswagen. És un gran orgull”, així com l’entrada del nou Seat León al mercat alemany –on es comercialitza des de novembre amb gran èxit de vendes–, que va definir com “la casa gran del mercat de l’automòbil”. Per a Roura, també, Seat és la marca que cal potenciar perquè genera llocs de treball i els beneficis es queden a casa. “No pot deslligar-se la trajectòria de Seat a la construccio del país”, va assegurar.

Per la seva banda, Cristian Calvo i Armand Fernández van destacar del nou vehicle característiques a tenir en compte, com que dins el segment no hi ha cap cotxe amb tants avantatges tècnics, la gran tecnologia que té al seu servei, així com l’esperit jove d’aquest nou cotxe que ha estat dissenyat al Centre Tècnic de Martorell amb l’ADN de la marca Seat.

Tecnologia i disseny són sens dubte dues de les paraules claus que defineixen el nou Seat León, a les quals cal afegir seguretat. Des de 14.990 euros fins a 30.000 poden trobar-se diverses variables d’aquest vehicle que compta, a més, amb uns fars full led que il·luminen molt la carretera i suposen una tecnologia pionera que eleva el llistó tecnològic del moment.

També, entre d’altres millores tècniques, el cotxe disposa d’un assistent de bord que avisa si es fa una sortida involuntària de carril, que ajusta els llums curts o llargs quan sigui necessari o que detecta la fatiga del conductor. I tot això, amb acabats aerodinàmics, una àmplia gamma d’accessoris i la consciència ecològica incorporada en aquest vehicle plenament del segle XXI.

COMPARTIR