La Fira de l’Arbre i la Natura arriba de nou a la capital del Maresme

Text: Redacció
549

L’Associació Amics de les Plantes, Animals i Jardins del Maresme és l’entitat impulsora de la Fira de l’Arbre i la Natura, un esdeveniment que any rere any acosta el món agrícola i artesanal al públic assistent. La fira ofereix una variada mostra de plantes, flors, arbres i productes de jardineria, artesania variada, productes artesanals d’alimentació i degustacions, a més de productes agrícoles de proximitat. Durant dos dies, els visitants poden veure diverses exposicions i participar en les nombroses activitats que s’ofereixen. Les propostes d’aquesta edició són el concurs infantil de dibuix, la sembrada de plantes per la mainada, l’exposició d’animals de corral, la Primera Mostra de gats de raça de Mataró, la demostració d’habilitat canines, l’exhibició i doma de cavalls, l’exposició d’ikebanes, la mostra de cactus i plantes crasses, la demostració de poda i tala d’arbres, la presentació de som el que sembrem, els tallers i demostracions d’oficis i la desfilada de gossos per adopció.

Segons explica l’entitat organitzadora, l’Associació d’Amics de les Plantes, Animals i Jardins del Maresme: “La nostra entitat des dels seus inicis i fins l’actualitat ha cercat el sentit pedagògic i cultural de la fira, per tal conscienciar al públic en general i en particular la mainada, del respecte per al medi ambient i la natura”.

La inauguració de la XXXV Fira de l’Arbre i la Natura tindrà lloc el proper dissabte 16 de febrer, a les 9 del matí, al recinte firal del Parc de Mataró i la cloenda serà diumenge 17 a les 8 del vespre.

COMPARTIR