Ramon Reixach, nou regidor d’Administració i Atenció Ciutadana de Mataró

Text: Ajuntament de Mataró
652

Ramon Reixach i Puig (Mataró, 1971) va prendre possessió com a regidor de l’Ajuntament de Mataró en un Ple extraordinari celebrat el passat 25 de gener. Assumeix les competències d’Administració i Atenció Ciutadana, que fins el mes passat havien estat de la regidora Carolina Soler, la qual va renunciar sobtadament al càrrec per reemprendre la seva carrera professional, segons va assegurar.

Reixach, que va presentar-se a les eleccions com a independent dins CiU, és Doctor en Història i Llicenciat en Economia i ha guanyat tres vegades el Premi Iluro de monografia històrica. Col·laborador habitual amb els seus articles a TRIBUNA Maresme, a través de la secció d’Opinió ‘Via fora!’, a partir d’aquesta edició passarà a fer-ho amb la secció ‘Notes històriques’, dins l’àmbit de Cultura.

El nou regidor mataroní, a més de Doctor en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (2007) i Llicenciat en Economia  per la Universitat de Barcelona (1995), té un Màster en Iniciació a la Recerca en Història Comparada, Social, Política i Cultura i un Diploma d’Estudis Avançats en Història Contemporània. Des del 2007 ha estat professor d’Economia; Economia i Organització d’Empreses; i Història al Grup d’Escoles de Mataró (GEM). És coneguda la seva trajectòria com a membre de l’equip del Museu Arxiu de Santa Maria i com a president de l’Associació Jaume Isern d’Amics de l’Orgue de Mataró, que en promou la restauració. També ha publicat diversos llibres, entre els quals destaca el llibre polític Ciutadà Mora i els estudis realitzats sobre el catolicisme social i la política liberal catòlica a Mataró.

COMPARTIR