Propostes maig 2013

Text: Redacció
1134

 

MAIG 2013

Aquesta secció és una selecció dels actes que es fan als municipis de la comarca durant el mes que surt publicat TRIBUNA Maresme. La recepció de les propostes per a l’agenda és fins al dia 20 del mes en curs, al correu info@tribunamaresme.com.

» Cinema
» Cursos i tallers
» Concerts
» Diversos
» Exposicions
» Infantil
» Teatre
» Sortides
» Xerrades

Cinema

Cursos i tallers

ALELLA. CAN LLEONART
Taller d’astronomia. Dimecres de 21.30 a 23h (8, 15, 22 i 29 de maig). Preu: 38 euros. Prof: Jordi Galbany i Òscar Pallarès.

ALELLA. CAN LLEONART
Orientació amb GPS – Nivell 1. Dijous 9 de 20 a 22 h i dissabte 11 de 9 a 18 h. Preu: 30 euros. Professor: Ramon Rodríguez.

ALELLA. CAN LLEONART
Marketing 2.0. Dimarts de 20 a 21.30h (7, 14, 21 i 28 de maig). Preu: 52 euros. Professora: Mònica Urrútia.

ALELLA. CAN LLEONART
Maquillatge de nit o de festa. Dimecres 29 de maig de 18 a 20h. Preu: 12 euros. Professora: Anna Asensio, maquilladora professional.

ALELLA. CAN LLEONART
Els vins de l’Empordà. Club de tast Alella. Dijous 16 de maig de 21 a 23h – Preu: 10 euros + 10 euros de material. Professora: Rosa Vila, sommelier.

CABRERA DE MAR. NAÙTIC DE CABRERA
Sessions gratuïtes de Tai-Txi. Diumenges de maig de 9.30h a 10.30h. L’associació D’ones de Cabrera us convida a gaudir d’unes sessions de Tai-Txi a càrrec de Merche Teruel.

EL MASNOU. EDIFICI CENTRE
Tècniques de muntatge de bijuteria. Dissabte 11 a les 10 h. Hi aprendreu a muntar diferents peces de bijuteria, a utilitzar els materials més adequats i les diferents tècniques de muntatge.

EL MASNOU. EDIFICI CENTRE
Vull vendre per Internet, però per on començo?. Dimarts 21 a les 16:30 h. Pautes per començar en el món del comerç electrònic.

PREMIÀ DE DALT. ASSOCIACIÓ GENT GRAN
Classes de Cuina. Dijous 30 a les 18.15h. A càrrec de la Sra. Magda Peña.

Concerts

ALELLA. CAN LLEONART
Cicle músiques del món. Concert de D’Callaos en acústic. Divendres 10 a les 22h. Maribel “La Canija”, veu; Daniel Felices, guitarres i veu; Sergio Martín, percussió i Carlos Felices, contrabaix. www.canlleonart.com.

ALELLA. CAN LLEONART
Cicle músiques del món. Concert de Luna Cohen. Divendres 17 a les 22h. La cantant i compositora Luna Cohen, una de les principals representants de la música brasilera a Catalunya. Més informació a www.canlleonart.com.

EL MASNOU. PISTA DE PAU CASALS
4t Festival d’Art Flamenc del Masnou. Dissabte 18 a les 17h. Com cada any, el Centre Cultural Luz del Alba organitza aquests festival que finalitzara diumenge a les 20 h.

EL MASNOU. ESPAI ESCÈNIC CA N’HUMET
Cia. +Sarsuela. Dissabte 18 i diumenge 19 a les 18h. Un recull acurat de magnífics fragments de sarsuela. Amb motiu de la Diada de la Gent Gran, l’entrada serà gratuïta de més de 65 anys.

MATARÓ. CLAP
Mishima. Divendres 10 a les 23h. Després de passar per Mataró per presentar-nos al Teatre Monumental el seu “L’amor feliç” (2012), ara podrem gaudir de la posada en escena en sala, que de ben segur serà més agressiva i elèctrica. Organitza: Casa de la Música de Mataró. Preu: 15€ (anticipades), 20€.

MATARÓ. SALA PRIVAT
Filippo Landini. Divendres 17 a les 23h. 3er cicle.cat.

MATARÓ. CLAP
Los Berberechos. Divendres 17 a les 23.55h. Rumba original i alhora autèntica que no deixa a ningú indiferent,

MATARÓ. FOMENT MATARONÍ
Nexus Piano Duo. Dissabte 18 a les 21h. Mireia Fornells i Joan Miquel Hernández, piano a quatre mans, i Maria Teresa Garrigosa, veu. Es recitarà, cantarà i evocarà musicalment Salvador Espriu.

MATARÓ. SALA PRIVAT
Manu Guix. Divendres 24 a les 23h. 3r Cicle.Cat.

MATARÓ. CLAP
Back to 90’s Tribute Night: Metallica + Rancid + Good Riddance + Blink 182.Divendres 24 a les 22.h.Una festa amb quatre bandes que rendeixen tribut als grups més rellevants dels anys 90.

MATARÓ. CLAP
Fyahbwoy. Dissabte 25 a les 23:30h.

MATARÓ. CLAP
El Veinat. Divendres 31 a les 23:55h.

PREMIÀ DE MAR. ESPAI L’AMISTAT
Xè Concurs Nit de la Gala Lírica. Dissabte 11 a les 20.30h. Representació lírica dels cantants seleccionats en òpera, sarsuela i cançó catalana. Durant la nit s’entregarà del Premi Ciutat de Premià de Mar.

VILASSAR DE MAR. ATENEU VILASSANÈS
Va de jazz i música moderna a la Sala petita. Diumenge 19 a les 19h. A càrrec de Clara Peya , amb Alessio Arena, veu; Judit Nedderman, veu; Clara Peya, piano; Vic Moliner, contrabaix.

Diversos

ALELLA. CAN LLEONART
Portes obertes a Can Lleonart. Dissabte 11 tot el dia. Vine a conèixer les activitats que fem a Can Lleonart. Tallers, demostracions… i dinar popular al pati de Can Lleonart. www.canlleonart.com.

CABRERA DE MAR. DIVERSOS INDRETS
XVII Fira Iberoromana. Dissabte 1 de juny i diumenge 2 de juny de 10h a 21h. Mercat iberoromà, Fira d’entitats locals, Museus del Maresme i demostració d’artesans, Mostra de productes de la terra, conferències, xerrades, itineraris guiats, espectacles d’animació i moltes més activitats relacionades amb els importants jaciments arqueològics de què disposa Cabrera de Mar.

CABRILS. HORTS DE LA SANTA CREU
Concentració de cotxes clàssics americans de l’AMCCC. Diumenge 12 des de les 9h.

EL MASNOU. PORT ESPORTIU
Fira de la Mar. Dissabte 11 i diumenge 12. Catorzena edició de la Fira Comercial i Gastronòmica que, enguany, vol ser un homenatge a la mar. Més informació: www.comercmasnou.cat

EL MASNOU. CLUB NÀUTIC DEL MASNOU
1a Cursa Popular del Masnou. Diumenge 19 a les 11h. Cursa popular de 5 km. Inscripcions obertes fins al 16 de maig, per Internet o al Complex Esportiu del Masnou. Més informació a www.cursaelmasnou.com.

MATARÓ. ESPAI LAIA L’ARQUERA (Ctra. nII Km. 646)
Fira d’antiguitats, brocanters, col·leccionisme i oportunitats. Dissabte 11 de 9h a 15h. Organitza: Firantic Maresme.

MATARÓ. CLOS ARQUEOLÒGIC DE TORRE LLAUDER
Vil·la romana de Torre Llauder. Dissabte 18 a les 12h. Visita guiada-Dia Internacional dels Museus.

MATARÓ. MUSEU ARXIU DE SANTA MARIA
Portes obertes a la Capella dels Dolors i la Lauda Sepulcral de Santa Maria. Dissabte 18. Visita amb audioguia al Conjunt dels Dolors d’11h a 13h i de 18h a 20h, i a l’emplaçament de la Lauda Sepulcral de 18 a 20 h.

MATARÓ. CASA COLL I REGÀS. FUNDACIÓ ILTURO (C/d’Argentona, 55)
Entrada Lliure. Diumenge 26 de 10.30h a 12h. Visita cultural àudio-guiada.

PREMIÀ DE MAR. ESPAI L’AMISTAT
Presentació Festa Major 2013. Divendres 17 a les 19h. Vine a descobrir la Festa Major 2013: el cartell, les samarretes, la nova web, la programació… Hi haurà actuacions musicals, concursos i moltes sorpreses!

PREMIÀ DE DALT. PATI DE SANT JAUME
Fira d’Ocasió. Diumenge 19 a les 9h. Reserva taula trucant a secretaria de dilluns a divendres de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 del vespre.

PREMIÀ DE DALT. SALA SANT JAUME
Una pistola en cada mano. Cinefòrum. Divendres 24 a les 22h.

TEIÀ. PARC DE CAN GODÓ
Obertura de la Fira de Sant Ponç. Dissabte 11 a les 10h. Parades d’artesans, comerços i entitats. A partir de les 10h sota la carpa d’Ordidores: Trobada de col·leccionistes de plaques de cava de Teià. A les 11h al parc de can Godó: Inauguració oficial. A les 18h davant de la Unió: Wandering Orquestra. A continuació a la Plaça Ordidores i Teixidores: Xocolatada. A les 21h sota la carpa: Havaneres amb el grup Rems.

TEIÀ. DIVERSOS INDRETS
Fira de Sant Ponç. Diumenge 12 a les 10h sota la carpa de la plaça d’Ordidores: XIX Trobada de Puntaires. A les 10h davant del Casal de Joves: Botifarrada. A les 11h per la Riera: IX Trobada de cotxes antics. A les 12h al parc de can Godó (darrera la carpa de l’ajuntament): Taller d’after sun amb pastanaga. Places limitades. Cal inscriure’s per correu electrònic a cultura@teia.cat. A le 17h sota la carpa de la plaça d’Ordidores: 4t Campionat d’escacs. Partides ràpides per a nens i nenes de 7 a 14 anys. Cal inscriure’s a l’Ajuntament o a la Unió fins el 10 de maig.

VILASSAR DE DALT. PARC DE CAN RAFART
Festival Revela’t. Del 24 al 26. Primer festival de fotografía analógica, química i argèntica. Més información: www.revela-t.cat.

VILASSAR DE MAR. C/ST. ARTUR
II Fira de Comerç, Serveis i Gastronomia, de Vilassar Comerç. Dissabte 11 i diumenge 12. Dissabte 11 des de les 20h: sopar, amb actuació del “Mag Roma, Mans Màgiques” i del grup “The Nearly Beatles”. Diumenge 12 des de les 10h i fins a les 21h: Fira de Comerç, Serveis i Gastronomia. Més informació: www.vilassarcomerciants.cat.

VILASSAR DE MAR. CARRER SANT PAU
19a Trobada de puntaires de Vilassar de Mar. Diumenge 19 a les 9.30h.

Exposicions

ALELLA. CAN MANYÉ
Inauguració de l’exposició SOS, senyals de fum des d’un subsòl , d’Antoni Llena. Divendres 10 a les 20h. Fins al 23 de juny.

MATARÓ. ATENEU. FUNDACIÓ ILURO
5è Premi de Pintura Torres García – Ciutat de Mataró. Del 30 de maig al 28 de juliol.

MATARÓ. direcció de cultura
Zona intrusa 6! We need a hero. Dijous 16 a les 17.30h. Comissariat per Les Salonnières, aquest és un projecte artístic i pedagògic que treballa l’art contemporani a 6 instituts de secundària de Mataró: GEM, Freta, IES Thos i Codina, IES Pla d’en Boet, IES Miquel Biada i Escola Pia Santa Anna. Fins al 27 de maig.

MATARÓ. ATENEU. FUNDACIÓ ILURO
Asseyez-vous, Madame Nicotine. Fins al 19 de maig. Proposta poètica i plàstica a càrrec de J. M. Calleja & Yago Vilamanyà. L’exposició és un projecte comú de dos creadors que provenen de camps artístics molt diferents, però que comparteixen en aquesta mostra la ironia i l’humor.

MATARÓ. CAN PALAUET
Els Tres Tombs. Fins al 20 de maig. Fotografies de la història dels Tres tombs a la ciutat de Mataró a partir del fons de l’Arxiu Municipal.

MATARÓ. COL·LEGI D’APARELLADORS I ARQUITECTES TÈCNICS
Res no és el que sembla. Fins al 28 de maig. Exposició d’originals i obra gràfica de David Vergés, artista mataroní.

MATARÓ. CENTRE TRES ROQUES
Retrats fotogràfics. Inauguració divendres 17. Fins al 28 de juny. Exposició fotogràfica dels alumnes del curs d’il·luminació en retrat de Sergio Ruiz.

PREMIÀ DE DALT. MUSEU PREMIÀ DALT
Exposició Art i Guerra. Destrucció, espoli i salvaguarda del patrimoni durant la Guerra Civil. Inauguració divendres 17 a les 19.30h. Fins al 28 de juliol.

PREMIÀ DE MAR. ESPLAI PARROQUIAL
Junts en fem 40. Del 15 al 31 de maig. Amb motiu de la celebració del 40è aniversari de l’Esplai Parroquial.

PREMIÀ DE MAR. SALA PREMIART
Grup de 3 artistes. Del 10 al 19 de maig. Pintura de l’Eduard Lopez de Haro. Escultura d’en Ramon Perarnau. Pintura d’en Cristo Armas.

PREMIÀ DE MAR. SALA PREMIART
Pintura. Del 24 de maig al 2 de juny. Exposició a càrrec de Laura Sibill i Maria Rovira.

VILASSAR DE MAR. ESPAI CULTURAL CAN BISA
Exposició de pintura “Una”, d’Eleine Etxarte. Inauguració el 25 de maig a les 19 h. Fins al 16 de juny.

Infantil

ALELLA. BIBLIOTECA FERRER I GUÀRDIA
L’hora del conte. Els contes de la bleda. Dimarts 21 a les 17.30h. A càrrec de la pallassa La Bleda.

CABRERA DE MAR. BIBLIOTECA ILTURO
L’hora del conte: Contes per menjar. Dimecres 15 a les 18 hores. Amb el xef Joan Ferran.

CABRILS. BIBLIOTECA
Hora del Conte Karaganda, de Pep Molist. Dimecres 15 a les 18h. A càrrec de Montse Manzanas.

EL MASNOU. ELS VIENESOS
Actuart, taller creatiu amb família. Divendres 17 a les 17:30 als Els Vienesos. Oferim el joc com a manera d’explorar la teva creativitat. Com jugarem? Fent servir l’art per conèixer millor la nostra part física, emocional, vocal i mental. Les activitats estan adreçades a persones de totes les edats que tinguin interès a expressar-se creativament.

EL MASNOU. ESPAI ESCÈNIC CA N’HUMET
La rateta. Dissabte 11 a les 18h. L’Estaquirot Teatre. En aquesta conte de La rateta, la protagonista viu a la ciutat en un bloc de pisos, fa la feina de casa i treballa en una fàbrica de formatges.

EL MASNOU. PLAÇA DE RAMÓN Y CAJAL
II Mercat d’Intercanvi Infantil i Juvenil. Divendres 31 a les 16.30h. Els protagonistes seran els infants i joves, que experimentaran una manera diferent de relacionar-se econòmicament.

MATARÓ. CENTRE DE CULTURA BIBLIOTECA. FUNDACIÓ ILURO
Llegim el conte. El secret d’en Guixot, d’Emma Thomson. Dijous 9. En Guixot, la tortuga, viu amb els seus amics a la caixa de joguines de l’Elisabet. A la panxa Ximp i Xamp!, de Sam Lloyd. Dijous 16. En Ximp i en Xamp viuen a les seves solitàries illes al mig de l’enorme i blau mar. La Brunilda a la platja, de Valerie Thomas. Dijous 23. A la Brunilda li encanta l’aigua, però el pobre Bru l’odia. Filomena, d’Anne Wilsdorf. Dijous 30. Els nens explicaven que al fons del bosc hi vivia una bruixa. Conte de la Rotllana. Tots els divendres.

MATARÓ. CA L’ARENAS
Passatgers a bord! Dissabte 11, 18 i 25 a les 18h. A partir de 5 anys).

MATARÓ. CAN SERRA. MUSEU MATARÓ
La llum de Vesta. Diumenge 19 a les 11.30h. Activitat familiar (a partir de 5 anys) – Dia Internacional dels Museus.

PREMIÀ DE DALT. SALA SANT JAUME
Espectacle infantil de titelles amb llum negra El fantasma mentider. Diumenge 26 a les 18h. A càrrec de la Cia. El Cau de l’Unicorn.

PREMIÀ DE MAR. ESCOLA LA LIÓ
Prebarraques. Dissabte 11. Jornades lúdico-esportives. 10h: activitats infantils i esportives. 13h: dinar “jo pongo”. 17h: actuacions de ball i teatre. 21h: sopar popular. 22.30h: djSunz, PD Hk, Fèmines Rebels, OcataHorros.

PREMIÀ DE MAR. BIBLIOTECA M. ROSSELLÓ
L’hora del conte: contes de la Mediterrània. Dimecres 15 a les 18h. A càrrec de Roger Cònsul.

SANT Vicenç Montalt. Pk. C/Ginesta
Montaltkids per a nens de 3 a 8 anys: Els Fantasmes del Castell de Montesquiu. Diumenge 19 a les 9 h. Aquesta nova secció es per que els petits coneguin d’aprop la natura i els animals, tot fent petites caminades. Ferran 639.17.07.51. Organitza: Montaltrek.

TEIÀ. CASAL ASAC
Taller animació. Divendres 10 i 17 a les 17.30h. Farem un curtmetratge animat! Divendres 24 a les 17.30h: Tarda de curtmetratges i pase del curtmetratge animat que hem fet.

TEIÀ. BIBLIOTECA DE CAN LLAURADOR
Hora del Conte: Les aventures de Peter Pan i els seus amics. Dimarts 21 a les 18h. Espectacle amb cançons i balls creat per l’alumnat de 2n d’Educació Infantil basat en la història de Peter Pan.

VILASSAR DE DALT. BIBLIO. PAU PIFERRER
Flash de contes. Divendres 10 a les 18.30 h. Contes a càrrec de Luisa Estable. Sessió adreçada als nens i nenes de 4 a 6 anys.

VILASSAR DE MAR. Veral d’Ocata
“Cancons de rotllana” per a petits i grans. Presentació i activitat infantil musicada d’aquest llibre de Noè Rivas. Diumenge 12 a les 18 h.

VILASSAR DE MAR. BIBLIOTECA E. LLUCH
L’hora del conte: Ennuvolat amb risc de mandonguilles, Divendres 17 a les 17.30h. A càrrec de Mireia Martínez.

VILASSAR DE MAR. LLIBRERIA INDEX
Taller de Microcontes amb factoria de lletres. Dissabte 18 de 10 a 14 h.

Teatre

EL MASNOU. ESPAI ESCÈNIC CA N’HUMET
Teatre sense animals. Diumenge 26 a les 19h. Obra de Jean-Michel Ribes, Teatre sense animals és un recull de cinc esquetxos humorístics de les relacions quotidianes que es mouen entre l’absurd, la sàtira i l’humor àcid.

MATARÓ. SALA CABANYES
Dues dones que ballen. Divendres 10 i dissabte 11 a les 21.30h, diumenge 12 a les 18.30h.

MATARÓ. SALA CABANYES
La Ventafocs. Dissabte 18, diumenge 19, dilluns 20, diumenge 26 a les 18.30h. A càrrec de Sala Cabanyes. Dirigida per Antoni Blanch. Versió del conte de Pere Anglas; composició de la música de Joan Vallcorba. Preu: Platea 12 €, Amfiteatre 10 €.

VILASSAR DE MAR. SALA CULTURAL MARIA ROSER CARRAU
El trampós entrampat, de Nicky Hassy. Dissabte 11 a les 22h i diumenge 12 a les 19h. Direcció Kim Cabot (1a i 2a representació). Venda d’entrades 1h abans de cada representació.

PREMIÀ DE MAR. ESPAI L’AMISTAT
Entre Dones. Divendres 10 a les 21.30h.La companyia premianenca Dimecresalesnou, sota la direcció de Dària Ferrando presenta la lectura dramatitzada d’Entre dones, de Santiago Moncada.

VILASSAR DE DALT. CASAL POPULAR
El Ternal Teatre presenta: El Coronel Ocell. Dissabte 11 i diumenge 12 a les 22h. entrades anticipades a Electrodomèstics Baylach.

Sortides i visites

ALELLA. OFICINA DE TURISME
Visita guiada a la ruta Alella, 1.000 anys d’història. Dissabte 25 a les 10.30h. Inscripcions a l’Oficina de Turisme (Riera Fosca, 2). Els tiquets es poden adquirir fins a 20 minuts abans de la sortida. Més informació: www.alella.cat/turisme.

ALELLA.
Travessa de senderisme al Santuari de la Mare de Déu del Coral. 18 i 19 de maig. Guia: Ramon Rodríguez, de Giroguies. Una travessa circular de 2 dies, de la Garrotxa al Vallespir arribant al santuari de la Mare de Déu del Coral. Dormirem en el mateix santuari, actualment habilitat com a hostal. Preu: 100 euros. Cal inscripció. Més informació: www.canlleonart.com.

ALELLA.
El Torrent de l’Estiula o de la Cabana – Campdevànol. Dimecres 5 de juny a les 7.30h. Guia: Ramon Rodríguez, de Giroguies. Itinerari circular que ressegueix aquest fresc i ombrívol torrent on podrem gaudir de la bellesa dels seus salts d’aigua i refrescar-nos als seus gorgs d’aigües transparents. Finalment, en el punt més alt de l’itinerari es gaudeix de la vista de la Serra de Montgrony i Serra Cavallera, les dues grans serralades del Prepirineu del Ripollès. Dificultat baixa. Preu: 22 euros. www.canlleonart.com.

EL MASNOU. LABORATORIS ALCON
Visita al Museu Cusí de Farmàcia. Dissabte 25 a les 10h. Visita gratuïta. Museu privat. Cal fer reserva prèvia per visitar-lo a jordi.dolz@alconlabs.com. Places limitades.

MATARÓ. CASA COLL I REGÀS. FUNDACIÓ ILTURO (C/d’Argentona, 55)
El triangle modernista al Maresme. El modernisme de Mataró i Canet de Mar. Dissabte 11 a les 10h.Visita cultural guiada. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme de Mataró.

MATARÓ. ROCA D’EN PUNSOLA
Caminada a la Roca d’en Punsola. Dissabte 11 sortida de l’alberg Torre Ametller (Cabrera de Mar) a les 18h, Caminarem cap a la Roca d’en Punsola, on es recitaran alguns dels seus poemes.

PREMIÀ DE DALT. OFICINA DEL PARC DE LA SERRALADA LITORAL
Passejades 2013 Sortida naturalista: Reconeixement de plantes medicinals. Cabrera de Mar. Diumenge 12 a les 9.30h.

PREMIÀ DE DALT. ANTIC AJUNTAMENT
Passejades 2013: Dia Internacional dels Parcs. Diumenge 26 a les 9.30h. Sortida senderista per Sant Mateu i el seu entorn. Informació i inscripcions: Centre d’Informació de la Creu de Can Boquet (Vilassar de Dalt).

SANT Vicenç Montalt. Pk. C/Ginesta
Nordik walking. Diumenge 19 a les 9h. Caminarem a prop de les ones per sentir de ben a prop les sensacions de l’estiu. Josep Grau 666 77 12 81. Org: Montaltrek.

SANT Vicenç Montalt. Pk. C/Ginesta
3r Homenatge: “cims d’en Toni Sors”. Diumenge 26, a les 7h. Excursió tot el dia al: Balandrau (Ripollès). Aquest any coronarem un Cim de 2.585 metres, des de on gaudirem d’una vista privilegiada sobre el Camí dels Enginyers, Coma de Vaca, Puigmal i altres. En arribar al Cim es llegirà un poema fet per l’ocasió per el nostre Filòleg Pius Morera. Dificultat Mitja: Per a tota la família. Cal portar esmorzar i dinar. Informació: Sisku Calopa 660 328 148. Organitza: Montaltrek.

VILASSAR DE DALT
Ruta Prehistòrica. Dissabte 25 a les 10.30h. Com vivien els prehistòrics al Maresme? Quins eren els seus rituals funeraris? Troba les respostes passejant amb un arqueòleg. Informació i reserves a www.maresmeturisme.com.

Xerrades i conferències

ALELLA. CAN LLEONART
Tertúlia. Antoni Vivaldi (1678-1741). Dijous 9 a les 20 h. A càrrec de Joan Vives, músic, divulgador musica. Venecià, capellà i pèl-roig… tres elements que sempre encapçalen qualsevol aproximació a qui va ser un dels més grans virtuosos del violí. www.canlleonart.com.

ALELLA. BIBLIOTECA FERRER I GUÀRDIA
Xerrada: La Cuina de la Primavera. Dimarts 14 a les 20.30h. A càrrec de Pilar Ibern “Gavina”.

ALELLA. CAN LLEONART
Tertúlia: L’Afganistan que jo he viscut. Dijous 16 a les 20h. A càrrec de Nadia Ghulam, afganesa i autora del llibre El secret del meu turbant.

ALELLA. BIBLIOTECA FERRER I GUÀRDIA
Espectacle per a adults. Contes de Decameró. Divendres 24 a les 20.30h. A càrrec de Sílvia Llorente.

CABRILS. BIBLIOTECA
Presentació de La Força de viure: poesies i petites faules, de M. Roser Llopart. Divendres 17 a les 20.30h. A càrrec de Pilar Llongueras. Aportació musical: Domènec Carrillo i Marta Lloveras. Hi haurà un petit refrigeri.

EL MASNOU. BIBLIOTECA J. COROMINES
Les migracions. Dimarts 14 a les 18.30h. Conferència a càrrec d’Arcadi Oliveres, doctor en ciències econòmiques de la UAB, seguida d’un col·loqui obert a la participació del públic.

MATARÓ. FUNDACIÓ HOSPITAL SANT JAUME I SANTA MAGDALENA
Sessió informativa sobre el curs Expert Universitari en Dol (6ª edició). Dijous 16 a les 20h. Més informació a www.fundaciohospital.org.

MATARÓ. DÒRIA LLIBRES
L’inútil. Divendres 17 a les 19.30h. Presentació de l’obra teatral de Toni Cabré. A càrrec de Marc Molina, director, i els actors Pere Anglas i Agnès Esquerra.

MATARÓ. DÒRIA LLIBRES
Quan arribi el pirata i se m’emporti. Divendres 24 a les 19.30h. De Lluís Anton Baulenas. Presentació a càrrec de Joan Rendé.

MATARÓ. FUNDACIÓ HOSPITAL SANT JAUME I SANTA MAGDALENA
Conferència: L’autogestió dels processos d’ansietat en la Medicina Tradicional Xina. Divendres 24 a les 19h. A càrrec de Carme Sanz, acupuntora de la Fundació Hospital. Entrada lliure. Cal inscripció. www.fundaciohospital.org.

MATARÓ. FUNDACIÓ HOSPITAL
Conferència: Com puc gestionar la meva ansietat? Tècniques per controlar-la! Dilluns 27 a les 19 hores. A càrrec d’Albert García, psicòleg de la Fundació Hospital. Entrada lliure. Cal inscripció. www.fundaciohospital.org.

PREMIÀ DE DALT. SALA ORFEÓ ST. JAUME
Presentació de El crepuscle de les caixes, de deu caixes a una, de Francesc Cabana. Divendres 10 a les 20h.

PREMIÀ DE DALT. MUSEU PREMIÀ DALT
Conferència: Un ritual ibèric a la Cadira del Bisbe. Divendres 31 a les 19.30 h. Festival Laietània. A càrrec de la Dra. Bibiana Agustí i la Dra. Sílvia Albizuri.

PREMIÀ DE MAR. MUSEU ESTAMPACIÓ
Cicle de conferències: Les troballes arqueològiques de la plaça dels Països Catalans (2010-2011). Diumenge 26 a les 12h. A càrrec de Ramon Coll.

VILASSAR DE MAR. BIBLIOTECA E. LLUCH
Presentació “Viatge a l’illa dels pingüins”. Dijous 16 a les 19.30h. A càrrec del seu autor, Bernat Gasull i Roig.

VILASSAR DE MAR. Burriac Cafè
Presentació de Si uneixes tots els punts. Dissabte 18 a les 19.30h. Estel Solé, actriu i poeta recitarà els seus poemes i Elisabeth Roma a l’acompanyament de guitarra.

VILASSAR DE DALT. BIBLIO. PAU PIFERRER
Tertúlia literària sobre La Metamorfosi de Franz Kafka amb d’Oriol Ribet.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Si poguessin incloure la nostra activitat a la seva agenda.

    Mercat de segona mà de l’AAVV Bella mar de Pineda de mar
    diumenge 16 de juny de 10h a 14 a la Plaça Bepa i carrer Illes Balears.

    La quota d’inscripció és de 3€ per als empadronats a Pineda i de 4€ per als no empadronats. La quota es paga el mateix dia del mercat.
    COM EM PUC INSCRIURE?

    Si vols fer de paradista venent objectes de segona mà cal que t’inscriguis prèviament a través del correu
    rhbmunicipal@yahoo.es
    Normes de funcionament
    – Els articles han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima, ja que la finalitat és que es puguin reutilitzar. No s’hi podran vendre productes perillosos o nocius, ni animals, aliments, restes d’estoc, artesania o productes nous.

    – S’hi poden portar tot tipus de productes que estiguin en bon estat com llibres, discs, pel•lícules, roba, petits mobles, jocs i joguines, instruments musicals, etc, que es poden vendre o comprar. Es tracta d’un mercat no professional i obert a tothom
    – Un cop al recinte, els paradistes, s’han d’adreçar a la persona de la organització i facilitar les dades. Un cop verificada la inscripció i efectuat el pagament, l’organització us assignarà un lloc.
    – la ubicació de la parada l’assigna l’organització. Per tant, no es pot escollir la ubicació.
    – Cada sol•licitant s’haurà de portar la taula ( un màxim de 2 taules) i les cadires (màx 4).

    – Els participants han de venir amb temps d’antelació per muntar la parada. (a partir de les 9h el matiex dia).
    – Els participants hauran de muntar la taula/es i les cadires ells mateixos.

    – La càrrega i descàrrega de vehicles es realitzarà a les zones indicades per la organització, en cap cas es podrà accedir amb el vehicle al recinte. Es disposa d’aparcaments a les proximitats del recinte.

    – El mercat dura fins a les 14:00 i els paradistes han desmuntar la parada .

    – S’han de recollir els objectes i deixar l’espai en el mateix estat de neteja en que s’ha trobat. Els residus que es puguin generar s’hauran de dipositar selectivament als corresponents contenidors.

    – L’organització es reserva el dret a no admetre als següents mercats als participants que no compleixin les condicions fixades, en especial en allò que respecta als horaris, la neteja de l’espai, la càrrega i descàrrega del vehicle, …

    – Si plou, se suspèn el mercat. S’avisa de la propera convocatòria a tots els paradistes.

  2. Hola bona tarda. Voldria solicitar una parada per el mercat de segona ma del dia 16 de juny , pero no trobo la manera de poder fer la solicitud. Si hem poguessin dir quan comencen les inscripcions i com ho puc fer.
    Espero resposta .Moltes Gracies .Att. Amanda

Comments are closed.