En marxa les IV Jornades Gastronòmiques del Peix i Marisc

Text: Redacció
543

Com no podia ser d’una altra manera, una comarca costanera com el Maresme havia de tenir unes jornades gastronòmiques destinades al peix i al marisc que enguany enfilen la recta de la consolidació amb quatre edicions.

Precisament, serà dijous 13 de juny quan comencin les IV Jornades Gastronòmiques del Peix i Marisc de Mataró i Maresme, organitzades pel Gremi d’Hostaleria de Mataró i el Maresme, amb la col·laboració de diversos ens de la comarca. La proposta gastronòmica d’enguany compta amb ofertes fins el dia 17 de juliol. La presentació de les jornades, a més, serà  al Mercat de la Plaça de Cuba de Mataró.

D’altra banda, pel que fa als Restaurants participants d’aquesta edició associats al Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme són 16, dels quals 8 de Mataró i 8 de fora de la ciutat (1 d’Arenys de Mar, 1 d’Argentona, 2 de Caldes d’Estrac, 1 de Premià de Mar, 1 de Sant Andreu de Llavaneres i 2 de Vilassar de Dalt). Tots ells ofereixen menús que tenen com a base el peix i marisc, tal com informen els Serveis Tècnics del Gremi.

COMPARTIR