Ventall de colors a Bulevards de Mataró

Bulevards Mataró.
595

La calor estival es va mostrar implacable l’any passat, així que Bulevards de Mataró va posar a disposició dels ciutadans un element indispensable en la lluita contra les altes temperatures: el ventall.

Ja que el 100% de persones enquestades es va mostrar encantada amb aquest recurs, aquest estiu volem repetir la iniciativa, tornant a posar en marxa la campanya estival “Ventall de colors a Bulevards”. Així doncs, les botigues i establiments de la nostra associació seran un cop més un punt de distribució gratuït (*) de ventalls.

Es va optar pel ventall com a mesura per contrarestar la calor, ja que és un invent senzill i efectiu que ha acompanyat la humanitat al llarg de les diferents civilitzacions. Egipcis, perses, grecs, inques, xinesos i romans –entre d’altres– els han fet servir per refrescar l’aire, alhora que espantar els molestos insectes. És remarcable que fins i tot avui dia, amb les modernes tecnologies i els omnipresents aires condicionats, el ventall no ha perdut el seu lloc com a element refrescant i ornamental alhora que d’ús senzill i amb múltiples avantatges. Sense emissions contaminants, mai se li acaben les bateries ni es sobreescalfa, i el seu disseny compacte permet portar-lo a qualsevol lloc, des de la platja fins a una terrassa, parc, teatre, o a la pròpia llar.

Així doncs, dins de l’associació trobareu una ampli assortiment de botigues i serveis, i dins de cada establiment disposeu també d’una varietat de ventalls amb què fer front a la xafogor. Per satisfer l’alta demanda entre la població, i assegurar que tothom disposi d’un ventall al seu gust, es distribuiran tres models d’estampat diferents: clàssic, oriental i urbà,  amb cinc colors disponibles per cadascun: groc,verd, blau, vermell i taronja.

Podeu obtenir el vostre exemplar gratuït (*) anant a qualsevol botiga de Bulevards de Mataró (www.facebook.com/BulevardsdeMataro). Les trobareu als voltants de plaça Granollers i plaça Espanya, a la zona de Via Europa, al carrer Miquel Biada, Ronda Alfons X… No dubteu a entrar, preguntar, i aconseguir el complement ideal per passar un estiu de primera!

COMPARTIR