L’Índex de Referència dels preus Industrials del Maresme pronostica els primers signes de recuperació econòmica

608

MaresmeIndustrial.com ha creat un nou índex de referència dels preus de les naus industrials a la comarca. Aquest índex, que recull l’evolució del preu de mercat del metre quadrat pel que fa a lloguer i venda als 10 municipis més representatius del Maresme, neix amb l’objectiu d’aportar seguretat i confiança en les operacions de compravenda de naus industrials, i serà actualitzat trimestralment.

“Conèixer el preu del metre quadrat actualitzat pel lloguer de naus industrials és fonamental  per a poder avaluar si el preu que els empresaris paguen pel lloguer de les seves naus al Maresme es troba en línia amb la situació de mercat. En definitiva, els empresaris necessitem saber si estem pagant el ‘preu just’”,  afirma Jaume Viñals, responsable de l’índex.

Al mercat de lloguer observem signes de recuperació en 6 de les 10 comarques analitzades durant el primer mes de 2014; i al mercat de compra, observem que els preus van a la baixa, ja que 5 de les 10 comarques analitzades mantenen els preus i, per tant, es tracta d’un moment idoni per comprar.

“Comprar una nova nau industrial és una de les millors formes de desenvolupament de negoci per a una empresa al Maresme. Lluny de ser valorada únicament com una forma d’inversió immobiliària, aprofitar l’estabilitat de preus actuals garanteix que podrem disposar d’un espai per desenvolupar l’activitat de la nostra empresa i veure-la créixer al llarg dels anys”, afegeix Viñals.

COMPARTIR