El Gremi d’Hostaleria i Turisme participa en una nova edició del MOW

Text: Redacció
727

El MOW, Mataró Opportunity Weekend, es realitza conjuntament entre el Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, la Unió de Botiguers i l’Ajuntament de Mataró, per la 4a edició de la campanya de promoció de la ciutat i que enguany està previst pel proper cap de setmana del divendres 27 i dissabte 28 de juny.

L’objectiu del MOW, com en les anteriors edicions que es van realitzar, és projectar la ciutat de Mataró amb tots els seu atractius com a ciutat mediterrània, i promocionar la seva oferta comercial, cultural, gastronòmica i turística, fent activitats, visites a museus, oferint productes i serveis a preus especials per motivar la visita de turistes i visitants de la comarca i entorns, per tal que aquests tornin a la nostra ciutat.

Divendres 27 de juny es farà per part d’Unió de Botiguers el  Shopping Night fins a les 12 de la nit, amb activitats per part d’algunes botigues. En el cas del Gremi d’Hostaleria i Turisme, divendres i dissabte s’oferirà a través dels restaurants participants menús a 12 euros, i els bars i restaurants tapes per dues persones a 5 euros, inclosa la beguda.

D’altra banda, també hi haurà a la plaça Santa Anna una mostra d’entitats, coincidint amb el MOW, entre d’altres propostes.

 

COMPARTIR