Del 15 al 18 d’agost torna la Mostra Gastronòmica de Cabrils

Text: Redacció
720

La Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils és una cita ineludible en el seu àmbit. I arriba a una altra edició, la que en fa 27, que obrirà les seves portes, dels dies 15 al 18 d’agost, en el recinte de l’Escola L’Olivera, on es podran fer els tastets més agosarats i saborosos, de la mà de destacats professionals de la restauració.

La Mostra de Cabrils és un esdeveniment turístic, social i econòmic de referència al Baix Maresme, amb capacitat d’atracció de públic que va molt més enllà de la frontera estrictament comarcal. 27 edicions d’aquesta trobada que ja és tot un clàssic, donen fe que el projecte no solament s’ha consolidat, sinó que avança cap endavant, amb bones i immillorables perspectives de futur.

El gran nombre de tast que any rere any se serveixen són un clar i contundent testimoni de la importància d’aquest punt de trobada estival. Durant uns dies d’estiu, Cabrils esdevé un autèntic aparador gastronòmic en el qual es mostra el bo i millor d’aquesta localitat, molt coneguda, a més, per la seva qualitativa i diversificada restauració.

D’altra banda, la Mostra va molt més enllà de la gastronomia, i com el seu propi nom indica aposta pel sector dels artesans i comerciants, que apropen als assistents les seves creacions i productes, convertint-se tot plegant en un esdeviment amb multiplicitat d’ofertes, pensades per a un públic molt fidel, al qual se sumen noves persones que el descobreixen en cada nova edició.

En ple mes d’agost, doncs, no et perdis la possibilitat de conèixer de prop la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils, en aquest municipi maresmenc, situat arran de muntanya i amb el mar ben a la vista, que des de fa uns anys ha sabut treballar amb encert un nom de referència en l’àmbit de la gastronomia.

RESTAURADORS PARTICIPANTSCa l’Estrany (Cabrils)
Cal Gras (Cabrils)
Can Pocurull (Vilassar de Mar)
Can Rin (Cabrils)
Can Tossut (Cabrils)
El Cafè de l’Acadèmia (Vilassar de Dalt)
El Petit Roura (Vilassar de Mar)
El Racó de Can Feliu (Vilassar de Dalt)
El Teler (Vilassar de Dalt)
Forn Vias – Ca la Rosi (Cabrils)
Hostal de la Plaça (Cabrils)
Locanda Del Leon D’Oro (Vilassar de Dalt)
Nami- cuina japonesa (Vilassar de Mar)
Pastisseries Falgueras (Vilassar de Mar)
Pati la Morera (El Masnou)
Pizzeria l’Hort / Tempo de l’Hort (Cabrils)
Sal i Pebre (Cabrils)
Xaret (Cabrils)
Xeflis (Cabrils)

COMPARTIR