Votarem i guanyarem

ANC – Òmnium Maresme.  Campanya Unitària. ARA ÉS L’HORA Maresme
679

Encarem la Consulta amb fermesa, determinació i il·lusió. Sabem què volem i estem preparats per treballar de valent per aconseguir-ho. Som conscients que la unitat és decisiva, per això, l’ANC i Òmnium sumem esforços a la Campanya Unitària “Ara és l’Hora”.

El principal objectiu de la campanya és escoltar a la gent.  Així de simple i, a la vegada, així de revolucionari. Perquè construir un país nou passa, sobretot, per integrar els somnis individuals en un nou projecte col·lectiu.

Des d’una actitud d’humilitat, volem arribar a totes les cases de Catalunya per preguntar com vol cadascú que sigui aquest país nou. No amb ànim deconvèncer, sinó d’escoltar. Ara és l’hora de fer l’acció de mobilització més gran que s’hagi fet mai a Europa i 100.000 voluntaris escoltant els somnis de tothom, casa per casa.

Aquesta acció d’anar casa per casa l’anomenem Gigaenquesta. El passat dissabte 4 d’octubre es va iniciar la Gigaenquesta a Alella, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Teià i Tiana. La valoració és molt positiva, cada cop tenim més voluntaris i la gent està molt engrescada a participar a aquesta Campanya que ens portarà a la Independència. Els propers dissabtes 11 i 18 d’octubre s’estendrà la iniciativa a la resta de poblacions del Maresme. La resta de comarques de Catalunya seguiran el mateix patró esglaonat amb l’objectiu d’arribar a tot arreu.

També volem tenyir tot el País amb el color groc de la Campanya, color que per nosaltres és el de la Democràcia i la Llibertat. I ho farem amb civilitat i amb creativitat. Ja podem veure moltíssims pobles d’arreu amb arbres enllaçats de groc, balcons folrats, escultures amb bufandes grogues. Fixem-nos amb els arbres de Vilassar de Dalt, els ponts del tren de Calella o els fanals del Masnou.

I evidentment, farem actes, per estar a prop de la gent. Actualment totes les territorials de l’ANC i seccions d’Òmnium estem treballant moltíssim per poder oferir als vilatans actes potents emmarcats dins de la Campanya. Només cal mirar els calendaris de tots els pobles del Maresme i es podrà comprovar que cada cap de setmana està farcida de propostes.

Tanmateix, per poder exercir el dret a decidir, és indispensable garantir també el dret a conèixer dels ciutadans, per tal que disposin de la màxima informació possible sobre els diferents escenaris de futur que es podrien generar. La Generalitat de Catalunya ha elaborat el Llibre blanc de la Transició Nacional de Catalunya i recomanem que tothom hi consulti tots els dubtes que tingui sobre el nou camí que estem encetant.

És increïble veure que la societat està molt activa. Després de diversos anys d’intensa activitat seria normal que estiguéssim una mica cansats. Però ens passa el contrari, el fet de veure que tenim a tocar la Independència ens encoratja per seguir treballant i esforçar-nos dia a dia.

Ara és l’hora de demostrar que pacíficament i cívicament es pot aconseguir qualsevol somni, fins i tot la Llibertat de Catalunya.

Ara és l’hora de Votar i Guanyar.