Cabrera de Mar tindrà la primera platja adaptada de la província de Barcelona

Text: Ajuntament de Cabrera de Mar
815

L’Ajuntament de Cabrera de Mar ha projectat destinar un tram de la platja dels Vinyals de forma preferent a persones amb discapacitat. El projecte té per objectiu que les persones amb discapacitat puguin gaudir de la platja amb la major comoditat possible.

Per aquest motiu es duran a terme una sèrie d’actuacions per facilitar la seva mobilitat i estada a la platja, com ara la instal·lació de passeres especials, una dutxa adaptada, un bany adaptat, una zona d’ombra i una cadira amfíbia amb suport de socorristes per entrar i sortir de l’aigua. Tanmateix, s’establirà una zona reservada per a estacionament de vehicles de persones amb discapacitat.

Addicionalment, i gràcies a l’acord de col·laboració assolit amb el Club Nàutic de Cabrera de Mar, es duran a terme activitats esportives adaptades, com ara el pàdel surf o la vela.

El projecte ha nascut de la bona entesa entre el Club Nàutic Cabrera de Mar i l’Ajuntament, està avalat pel Departament de costes de la Generalitat de Catalunya, i serà la primera platja adaptada del territori en oferir una combinació de serveis d’oci i esport.

COMPARTIR