‘Les esquerdes del silenci’, de Sílvia Jané

Text: Redacció
589

La trama narrativa parteix de la tranquil·la vida d’una comunitat urbana de monges que es veu sacsejada amb l’arribada d’una enigmàtica germana que aviat destaca pel seu caràcter esquerp. Això coincideix amb l’acolliment, inèdit en la comunitat religiosa, de tres expresidiaris que volen fer les paus amb la societat. Uns i altres hauran de conviure amb Sor Prudència, una octogenària monja d’esperit rebel que combina la seva afició per les novel·les de misteri amb una tafaneria innata. Aviat el seu olfacte de detectiu li dirà que, rere la façana estricta de la monja visitant, s’amaga un secret que algú ha d’investigar.

Segons les paraules de l’escriptora: “Quan em pregunten de què va la novel·la jo acostumo a dir que de monges i nens desapareguts, però en realitat va de molt més que tot això; de monges sense fe, de dones amb el futur sobtadament retallat, del poder de l’església als anys cinquanta, i sobretot del secret i de l’amistat…”.

La novel·la es pot comprar a la Llibreria Faristol de Calella de la Costa i també per internet a través de la web www.silviajane.com. I aquesta és la pàgina de Facebook.

COMPARTIR