Humor i virtuosisme al Teatre La Massa

Text: Redacció
738

Trencar la barrera amb el públic a través de l’ humor. Aquesta és la proposta del quartet de guitarra Barcelona 4 Guitars, que des que va començar a presentar-se amb l’espectacle ‘Versus’ al Palau de la Música, a la capital catalana, ha estat vist per desenes de milers de persones de tot el món guanyant innumerables elogis per part de la crítica.

El proper dia 3 d’octubre serà el moment en què Vilassar de Dalt rebrà a aquests quatre mestres de la guitarra, que per primera vegada tocaran junts fora de la capital.

El motiu pel qual el quartet va escollir Vilassar de Dalt per estrenar fora de Barcelona ha sorgit del seu productor executiu. “Fa alguns anys Vilassar em va acollir com un dels seus ciutadans i, per això, portar ‘Versus’ al poble em feia molta il·lusió”, afirma l’ Òscar González, qui a més fa petites aparicions com a actor a l’escenari. “Volem apropar-nos més a tots els racons de Catalunya, començant pel Maresme, casa meva.”

Barcelona 4 Guitars reuneix a quatre grans figures les carreres dels quals com a solistes han estat reconegudes internacionalment. Per a Manuel González, fundador del quartet, el resultat de la unió entre virtuosisme i humor és alguna cosa excepcional que queda patent a la versió del ‘Bolero’ de M. Ravel, que no deixarà indiferent a ningú.  “La gent es diverteix i, a més, escolta molt bona música, amb peces de Bach, Tchaikovsky, Isaac Albéniz… És sens dubte un espectacle per a tota la família”, declara el barceloní  premi “Generalitat de Catalunya”.

A més de Manuel González, pujaran a l’escenari del Teatre La Massa els guitarristes Xavier Coll, professor de la ESMUC, Belisana Ruiz, especialista en instruments històrics de cordes premudes, i la russa Ekaterina Záytseva, considerada una gran mestre de la seva generació.

COMPARTIR